Esti aici
Acasa => Lifestyle => Beauty => Ziua Porților Deschise la Cartier Hub

Ziua Porților Deschise la Cartier Hub

Între 6 – 8 septembrie, Cartier Hub, primul centru comunitar din România deschis într-un centru comercial, aniversează șase luni de la deschidere. Momentul aniversar va fi celebrat printr-o Zi a Porților Deschise, o serie de evenimente gratuite menite să aducă împreună comunitatea din Drumul Taberei. Fie că vorbim despre antreprenori locali, freelanceri, familii cu copii, elevi sau studenți, toți sunt așteptați să ia parte la evenimentele care se vor desfășura în Centrul Comercial Drumul Taberelor, din strada Brașov, numărul 25.

Ziua Porților deschise începe vineri, 6 septembrie, cu un spectacol de teatru susținut de ImpACT Art. Sâmbătă, 7 septembrie și duminică, 8 septembrie, Cartier Hub și partenerii din comunitate, au pregătit mai multe ateliere dedicate atât adulților, cât și copiilor. Acestea se vor desfășura în paralel și acoperă o gamă variată de activități: de la dans contemporan, la cursuri de improvizație și reciclare creativă, la atelier de comunicare în cuplu sau discuții despre diferențele dintre generații. Participanții pot alege unul sau mai multe ateliere, toate fiind cu participare gratuită, însă cu înscriere în prealabil prin formular.

Pe 7 septembrie, participanții la Biblioteca Vie vor avea ocazia să stea de vorbă cu antreprenorii care lucrează din Drumul Taberei și vor afla ce înseamnă să fii un freelancer în social media, copywriting, digital sau evenimente, ziua fiind dedicată profesioniștilor din cartier care lucrează pe cont propriu. Duminică, pe 8 septembrie, este rândul oamenilor cu meserii tradiționale să își spună povestea. Aceștia vor vorbi despre meseriile pe care le practică de o viață, despre începuturi, greutăți, dar mai ales, despre motivele pentru care au ales aceste  domenii.

The post Ziua Porților Deschise la Cartier Hub appeared first on Femeia.ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: