Esti aici
Acasa => Monden => Zanni, adevărul despre relația cu Alexandra Stan la Survivor: „Ne-am declarat niște chestii”

Zanni, adevărul despre relația cu Alexandra Stan la Survivor: „Ne-am declarat niște chestii”

Zannidache este câștigătorul reality show-ului Survivor România 2021. Artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor, alături de Alexandra Stan. Recent, cântărețul a făcut declarații surprinzătoare despre celebra artistă. Ce relație au avut cei doi în Republica Dominicană?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Zanni este unul dintre cei mai apreciați artiști din țară, iar în urma participării la Survivor România, faima sa a crescut. Artistul s-a luptat pentru a câștiga marele premiu al emisiunii. Sincer și direct, Zanni a declarat că a avut o relație cu Alexandra Stan înainte să intre în competiție Ana Porgras.

Zannidache a făcut dezvăluiri uluitoare despre relația sa cu Alexandra Stan. Artistul a decis să spună adevărul, mai ales acum, după ce cântăreața a divorțat de soțul său. Fanii au rămas surprinși de mărturisirile făcute de protejatul lui Alex Velea.

Citește și: Cătălin Moroșanu și Zanni, prieteni în trecut, dușmani la Survivor:”Am văzut cu adevărat cine este acest Zannidache”

Citește și: Zannidache de la Survivor, dezvăluiri despre tânăra de care s-a îndrăgostit:”Am suferit după ea 3 ani. Și-a bătut joc de mine”

Citește și: Larisa Udilă, implicată într-un accident rutier în Turcia:„Trei echipaje de poliție degeaba”

Citește și: Cine este Alex Delea de la Survivor 2022.Locuiește în Spania

Zanni, adevărul despre relația cu Alexandra Stan la Survivor

Zannidache a dat dovadă de ambiție și curaj în competiția Survivor România 2021. Artistul a făcut parte din echipa Faimoșilor, alături de Alexandra Stan, Culiță Sterp, Jador, Cătălin Moroșanu și mulți alții. După ce a câștigat sezonul 2 Survivor România, faima lui Zanni a crescut foarte mult. Invitat în emisiunea lui Măruță, artistul a vorbit sincer despre relația sa cu Alexandra Stan pe Insula Dominicană. Acesta a declarat că a exista o chimie între el și celebra artistă, chiar dacă nu s-a întâmplat nimic între ei.

Trebuie să te aștepți la orice. Cred că de ce este cel mai frică în momentul de față este să își asume de ce au intrat în competiție. Cu o mască pe față, toți țin cu echipa, dar vor să rămână singuri, adică să îi elimine pe ceilalți. Nu își asumă. Nu ai nevoie de echipă. S-ar putea ca toți din echipă să fie niște cărămizi. Ai nevoie doar de tine ca să reziști. Alexandra Stan nu mai este măritată, pot să spun că am avut o relație foarte specială în Survivor, până să vină Ana. Am avut o conexiune cu ea, nu am făcut nimic, dar ne-am declarat niște chestii. Mi-a spus că m-a avut crush. La mine e ușor să îmi placă de o femeie, e mai greu să vreau să o combin.”, a declarat Zanni, potrivit playtech.ro.

Zanni încă mai are sentimente pentru Ana Porgras

În cadrul aceleași emisiuni, Zannidache a vorbit și despre Ana Porgras, fosta lui parteneră de ștafetă de la Survivor. Conform acestuia, fosta gimnastă ar fi singura persoană pe care ar salva-o de pe o insulă pustie, dacă ar avea de ales între ea și concuretele din emisiune.

„Ana Porgras. Încă țin la ea, este iubire, dar lumea nu înțelege ce fel este această iubire. Le-aș salva pe toate trei (n.r. – Alexandra Stan, Ana Porgras și Roxana Nemeș), dar am ales-o pe ea pentru că am avut o relație puternică, cele mai multe amintiri. Orice s-ar întâmpla, ea este.”, a spus Zanni.

Zanni și Ana Porgras au rupt prietenia

Când toată lumea se aștepta să-i vadă împreună, Zannidache și Ana Porgras anunțau că au rupt prietenia pe care au avut-o. După marea finală a emisiunii, cei doi s-au certat, iar artistul s-a simțit dezamăgit de un mesaj pe care l-a citit în telefonul fostei sportive.

Pe ea am simțit-o că era ce trebuia în momentul ăla. Ea a venit peste o lună de zile, o lună în care eu mi-am făcut foarte mulți nervi cu concurenții de acolo’,Și mi-a dat de bănuit ceva, mi-a zis Sebi niste chestii despre Ana, că a primit niște mesaje de la un băiat care i-a spus niste chestii despre Ana, cu dovezi, nu doar vorbe. Nu vreau sa imi pierd timpul cu oameni despre care cred ceva si sa fie altceva’, a conchis Zanni.

Sursa foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: