Esti aici
Acasa => Monden => Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor: „Vreau să o văd fericită”

Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor: „Vreau să o văd fericită”

După o serie de conflicte și de tensiuni între Elena și Zanni la Survivor, artistul a făcut primul pas spre împăcare, înainte de finală. Gestul făcut de Faimos a luat-o prin surprindere pe Elena Marin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul întregii competiții, Elena și Zanni au avut o serie de conflicte, iar tensiunile și-au spus greu cuvântul. Și-au aruncat cuvinte grele, dar situația pare să se schimbe pe ultima sută de metri.

Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor: "Vreau să o văd fericită"Zanni a făcut primul pas spre împăcarea cu Elena, la Survivor: "Vreau să o văd fericită"

Zanni, primul pas spre împăcarea cu Elena Marin

Zanni a făcut un gest care a luat-o prin surprindere pe colega lui. După ce a câștigat jocul de recompensă, artistului i s-a spus că alături de el se mai pot bucura alți doi colegi. După ce a cântărit bine situația, el a luat decizia nesșteptată de a o alege pe Elena. A făcut primul pas spre împăcare, după luni întregi de tensiuni.

Zanni și-a motivat alegerea, precizând că va alege o fată și un băiat pentru a nu crea bisericuțe. De asemenea, el a menționat că pe Marius și pe Andrei nu-i poate alege, având în vedere relația lor de prietenie. Astfel, a ajuns la două nume: Elena Marin și Albert Oprea.

Citește și: Ce mesaj i-a transmis Antonia lui Zanni, înainte de individualele de la Survivor

Citește și: Zanni a răbufnit din nou la adresa Elenei, la Survivor:”Minciuna înflorește, să nu mai ceară milă”

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Citește și: Raluca Pascu are un iubit la 6 luni de la divorțul de Pepe.„Iubirea mea”

Zanni: „Am avut prea multe conflicte cu Elena”

Merg la Las Terrenas și trebuie să aleg pe cine vine cu mine. Știu că fiecare dintre ei își dorește să vină. Sunt imparțial, toți știu că sunt drept și îi iubesc în egală măsură. Sper să nu se supere cei care nu sunt aleși de mine. M-am gândit pe cine aleg dinainte. Nu vreau să fac un club al fetelor sau al băieților.

Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet. Și unul dintre băieți nu are cum să fie nici Andrei și nici Marius. Nu pot să-i iau pentru că sunt prieteni”, a transmis Zanni.

Elena, după gestul lui Zanni: „Sunt uimită”

În momentul în care și-a auzit numele, Elena s-a arătat extrem de surprinsă. Nu și-a imaginat în niciun moment că aceasta va fi alegerea lui Zanni.

„Clar m-a surprins. Sinceră să fiu nu mă așteptam. Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”, a spus Elena.

La rândul lui, Albert Oprea a ținut să-i mulțumească Faimosului pentru alegerea sa. „Îi mulțumesc că m-a ales. Mă revanșez în țară cu ceva frumos. Să mergem să ne distrăm”, i-a spus Războinicul.

Zanni: „Mi-am dorit mult să fiu campion”

După ce a câștigat jocul de recompensă, Zanni a ținut să precizeze cât de recunoscător este și le-a mulțumit oamenilor de acasă pentru susținerea în cadrul competiției.

„Mi-am dorit atât de mult să fiu campion, pentru că știu că mă lupt cu cei mai buni de aici. Mi s-a părut foarte greu, dar m-am ambiționat să fiu din ce în ce mai bun și m-a ieșit. Am dureri foarte mari, m-a rupt traseul ăsta și merit excursia. Vreau să mulțumesc celor de acasă pentru siguranța și încrederea pe care o am în mine, pentru că m-au votat și fără ei trăiam și eu sentimentul ăla de „mi-e frică să fiu votat, mi-e frică să fiu eliminat”. Sunt fericit în momentul ăsta datorită lor, pentru că au încredere în mine votându-mă”, a spus Zanni.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: