Esti aici
Acasa => mi 11 ultra => Xiaomi Mi 11 Ultra, alternativa Galaxy S21 Ultra la preț de buget, este acum oficială

Xiaomi Mi 11 Ultra, alternativa Galaxy S21 Ultra la preț de buget, este acum oficială

Xiaomi Mi 11 Ultra este cel mai puternic și bine dotat smartphone lansat până acum de producătorul chinez, conturând o alternativă credibilă la celebrul livrat de Samsung.
Lansat cu prețul de 814 dolari, Mi 11 Ultra este mult mai ieftin decât Galaxy S21 Ultra (1199 dolari), însă oferă mai toate dotările acestuia, cel puțin, pe partea de hardware.
Lansat în luna decembrie, Xiaomi Mi 11 a fost primul smartphone cu chipset Snapdragon 888 disponibil oficial, însă producătorul Chinez a păstrat ce era mai bun pentru mai târziu. Xiaomi Mi 11 Ultra completează oferta alcătuită deja din modelele Mi11, Mi 11 Pro și Mi 11 Lite, devenind primul telefon Xiaomi cu dotări încadrate la categoria premium flagship.
La nivel de bază, Mi 11 Ultra nu este foarte diferit de versiunile deja lansate, oferind același chipset Snapdragon 888, ajutat însă cu 12GB memorie RAM LPDDR5 și 256GB stocare internă cu format UFS 3.1. Ecranul este un model AMOLED cu patru laturi curbate, afișând imagini la rezoluție WQHD+ folosind rată de refresh la 120Hz, pe o diagonală de 6.81 inch. Pentru optimizarea folosirii bateriei, Xiaomi a implementat tehnologia AdaptiveSync, asigurând comutarea dinamică la rate de refresh mai puțin solicitante în momentele de utilizare mai puțin intensivă. Vizând experiența oferită în jocurile de mobile, ecranul folosește interfață touch cu rată de eșantionare a comenzilor la 480 Hz.

Spre deosebire de modelul standard Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ultra schimbă senzorul de 108MP cu unul de 50MP, aparent inferior. De fapt, noul super-senzor de 1/1.12 inch oferă sensibilitate mult mai bună în condiții de luminozitate redusă. Totodată, telefonul mai oferă cameră ultra-wide de 48MP + cameră periscope de 48MP, însă cu zoom optic până la valoarea 5X.
Acumulatorul de 5000mAh poate fi încărcat folosind puteri de până la 67W, atât în modul USB-C dar și modul wireless, rezultând un timp de încărcare 0-100% de 36 minute. Bonus, telefonul suportă și modul revers charging, livrând în modul wireless puteri de până la 10W pentru accesoriile compatibile.
Lista dotărilor este completată cu certificare IP68 împotriva pătrunderii de apă și praf, difuzoare stereo optimizate de specialiștii Harman Kardon și un motor de vibrații ultra-performant.
Pornind de la versiunea cu dotări de bază, având 8GB memorie RAM și 256GB stocare internă, prețul lui Xiaomi Mi 11 Ultra poate ajunge la 1065dolari, pentru versiunea cu 12GB memorie RAM și 512GB stocare internă.

Articolul Xiaomi Mi 11 Ultra, alternativa Galaxy S21 Ultra la preț de buget, este acum oficială apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: