Esti aici
Acasa => Software => Windows 10 May 2020 Update primește dată de lansare

Windows 10 May 2020 Update primește dată de lansare

Microsoft a confirmat data de lansare Windows 10 May 2020 Update într-un document adresat dezvoltatorilor, detaliind calendarul de livrare pentru noile drivere compatibile Windows 10.
Presupunând că nu apar alte schimbări de planuri, actualizarea May 2020 pentru platforma Microsoft va fi anunțată oficial în perioada 26-28 mai. De altfel, respectarea acestui calendar este oarecum obligatorie, dacă Microsoft dorește să păstreze relevanța numelui ales.
Potrivit unor zvonuri anterioare, Microsoft urma să lanseze Windows 10 May 2020 Update mult mai devreme, însă data de 12 mai a fost deja abandonată după ce echipa de testare a scos la iveală un exploit zero-day care ar fi compromis noua versiune Windows încă din ziua lansării.

Pe lângă patch-ul de ultim moment, noua versiune va conține și alte „reparații” îndelung așteptate, cum ar fi o nouă versiune a funcției de căutare și optimizări pentru reducerea nivelului de încărcare a procesorului. Alte schimbări importante vizează Cortana, asistentul bazat pe comandă vocală devenind aplicație separată, pe care utilizatorii vor putea opta să o dezinstaleze dacă nu o consideră necesară.
Printre noile adiții se va număra și o funcție Cloud Download, menite să asiste operațiunea de resetare Windows 10 la setările „de fabrică”. Microsoft a îmbunătățit și suportul virtual desktop, motorul de redare video, etc.

Articolul Windows 10 May 2020 Update primește dată de lansare apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: