Esti aici
Acasa => Monden => Wilmark, evacuat din mall după o amenințare falsă cu bomba: „Trebuia să merg la film”

Wilmark, evacuat din mall după o amenințare falsă cu bomba: „Trebuia să merg la film”

Wilmark se afla în mall atunci când a fost primită o amenințare cu bomba! Coregraful se pregătea să meargă la film atunci când Park Lake a fost evacuat de urgență și la fața locului și-au făcut apariția specialiștii, în urma unei sesizări prin care se anunța că în mall se află o bombă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu ceva timp, Wilmark a postat pe Instagram că trebuie să părăsească de urgență mall-ul din zona Dristor din București pentru că a fost anunțată prezența unei bombe. Coregraful a anunțat că toate magazinele s-au închis de urgență și a arătat câteva imagini de la fața locului.

Cumpărătorii au fost imediat evacuați, iar Wilmark a distribuit o fotografie din mașină, în timp ce se îndrepta spre ieșirea din magazin.

„În acest moment s-a evacuat tot centrul comercial Park Lake. Totul este închis, ne-au spus că trebuie să ieșim. De ce? Vreau și eu să știu, trebuia să merg la film”, a spus Wilmark pe Instagram.

Ulterior, s-a aflat că a fost o amenințare cu bomba.

Wilmark, evacuat din mall după o amenințare falsă cu bomba

Citește și: Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Victor Socaciu, depus la Palatul Parlamentului.Va fi înmormântat mâine, în Prahova

Citește și: Care a fost cauza morții lui Victor Socaciu. Soția susține că a luat și o bacterie din spital:„A făcut…’

Citește și: Culiță Sterp a investit într-o nouă afacere.Cum a reușit să câștige 12 mii de euro dintr-un foc

Pe o adresă de e-mail oficială a Poliției Române s-a primit o informare, în jurul orei prânzului, cu privire la faptul că va fi detonat un dispozitiv exploziv la Centrul Comercial Park Lake.

„În urma unei sesizări primite printr-un email prin care se preciza că la Park Lake ar exista un dispozitiv exploziv improvizat, s-au constituit echipe de intervenție pirotehnică ale SRI care au ajuns în zona respectivă”, a fost mesajul transmis de către SRI.

Poliţia a intervenit iar traficul a fost restricţionat.

Cine a amenințat cu bomba la Park Lake

Specialiștii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR și din cadrul Serviciului Român de Informații au făcut verificări în mall. La fața locului au sosit și polițiști ai Secției 12 și ai Brigăzii Rutiere, care s-au asigurat că oamenii sunt evacuaţi în siguranţă şi au restricţionat traficul.

Reprezentanţii centrului comercial spun că un fost angajat al mall-ului, concediat recent, este cel care a trimis ameninţarea.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: