Esti aici
Acasa => Monden => What’s Up are probleme serioase de sănătate și a plecat în străinătate, la analize: „Sper să nu fie ultimul drum…”

What’s Up are probleme serioase de sănătate și a plecat în străinătate, la analize: „Sper să nu fie ultimul drum…”

Recent, What’s Up și-a îngrijorat fanii de pe contul de socializare cu un mesaj destul de criptic. Artistul a postat o fotografie cu el din fața aeroportului, dând de înțeles că părăsește țara pentru o vreme. Mai mult, acesta a menționat că speră să nu fie ultimul drum, punându-și fanii pe jar. Iată ce se întâmplă, de fapt, cu What’s Up!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În ultimii ani, What’s Up a avut o viață destul de agitată, artistul fiind de mai multe ori protagonistul unor scandaluri în care a intervenit poliția. Asta nu l-a împiedicat însă să rămână unul dintre favoriții publicului pe plan muzical. Între timp, artistul și-a refăcut și viața personală și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui. Iată însă că viața agitată i-a creat unele probleme de sănătate care, acum, se cer rezolvate.

What’s Up are probleme serioase de sănătate și a plecat în străinătate, la analize: "Sper să nu fie ultimul drum…"What’s Up are probleme serioase de sănătate și a plecat în străinătate, la analize: "Sper să nu fie ultimul drum…"

„Plec o vreme să-mi liniștesc inimioara”

În weekend, What’s Up și-a surprins fanii cu o postare neașteptată. Artistul s-a fotografiat în fața aeroportului, stând pe bagaje, iar numărul lor dădea de înțeles că va pleca pentru o perioadă mai lungă.

„Taxi, du-mă unde vreau! Vă pup și vă iubesc, ne revedem curând”, le-a scris el fanilor de pe Instagram.

Ceea ce părea a fi o pauză binevenită nu s-a dovedit însă a fi o călătorie de plăcere, ci una în scopuri medicale… În ultima perioadă, artistul s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate, așadar a decis să ia o pauză pe plan profesional.

„Vă pup, vă iubesc, plec o vreme să-mi liniștesc inimioara! Ps: Pe drum spre aeroport, sper să nu fie ultimul drum…”, a mai scris What’s Up pe contul de socializare. Iar mesajul său i-a neliniștit pe fani, care au înțeles că situația nu este prea roz pentru artist.

Citește și: Teo și Maia, primul pictorial împreună: „Când crești un copil de la zero, este copilul tău biologic”

Citește și: Andreea Lodbă, eliminată de la Survivor: „Nu am reușit să demonstrez la fel de mult ca ei”

Citește și: Ioniță de la Clejani, după ce Fulgy a fost prins drogat la volan: „Este un băiat major”

Citește și: Fulgy s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins drogat la volan: ”Sunt plictisit de droguri. Nu știa nimeni când băgam cocaină”

Citește și: Culiță Sterp a fost descalificat de la Survivor: „Mă simt vinovat”

What’s Up, probleme de sănătate

Recent, în urma unor investigații medicale, What’s Up a descoperit că are probleme la inimă, astfel încât a decis că a venit timpul să se trateze de urgență. Drept urmare, artistul a lăsat în stand-by viața profesională și a ales să plece din România, pentru a face un consult de specialitate și în afara țării. What’s Up a dezvăluit că are inima mărită și există mari riscuri, din cauza regimului său de viașă, să se producă o tragedie.

Acesta le-a mai mărturisit fanilor că speră să se întoarcă… viu din periplul de peste hotare. Dacă diagnosticul se confirmă, What’s Up va trebui cu siguranță să-și schimbe regimul de viață.

„Am făcut niște analize și mi-au zis că am inima mărită, adică am inima la limita superioară. Eu dorm prea puțin și mi-au zis că pocnește inima, o să fug prin Europa la doctor, voi pleca pe 29 luna aceasta și mă voi întoarce pe 9 luna viitoare, sper că viu”, le-a transmis What’s Up fanilor săi.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: