Esti aici
Acasa => Monden => What’s Up a cerut-o pe Alice Badea în căsătorie: „După 33 de zile i-am zis că o vreau pentru toată viața”

What’s Up a cerut-o pe Alice Badea în căsătorie: „După 33 de zile i-am zis că o vreau pentru toată viața”

What’s Up și iubita lui, Alice, formează un cuplu bine consolidat și relația lor pare să meargă excelent. Mai mult, artistul și-a cerut iubita în căsătorie și au făcut următorul pas în relație. Cei doi au făcut dezvăluiri la TV.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

După divorțul de Simina, What’s Up și-a refpcut viața și a găsit fericirea și liniștea în brațele unei alte femei. Artistul susține despre Alice că vrea să-i fie alături până la final și a dezvăluit la Vorbește Lumea că și-a cerut iubita în căsătorie după numai 33 de zile de relație.

What’s Up a cerut-o pe Alice Badea în căsătorie: "După 33 de zile i-am zis că o vreau pentru toată viața"What’s Up a cerut-o pe Alice Badea în căsătorie: "După 33 de zile i-am zis că o vreau pentru toată viața"

What’s Up: „Am cerut-o de soție ”

Cei doi îndrăgostiți au dat vestea cea mare în direct, la TV și au precizat că și-au făuct tatuaje cu un fluturaș, ca simbol al iubirii lor.

”La 33 de zile de relație, ea avea 33 de ani atunci, și am cerut-o de soție. Pe nou, am zis. După 33 de zile am zis ca o vreau pentru toată viata, am intrebat-o si uite-ne. Actele nu îți garantează dragostea, oamenii se schimbă. Așa că am decis să ne facem acest simbol, fluturașul. Eu, ca ființă, sunt foarte fragilă de felul meu. De Valentines Day bem un vin, poate facem un copil, dacă ne ajută bunul Dumnezeu”, a povestit artistul la PRO TV.

Citește și: Fosta soție a lui What’s Up a spus totul despre relația cu fiul vitreg al lui Andrei Gheorghe:„Suntem emoționați”

Citește și: Decizia judecătorilor în dosarul lui What’s Up.Cântărețul a mușcat trei polițiști care au încercat să-l încătușeze

Citește și: Cum a cucerit-o Răzvan Fodor pe soția lui și cum a rezistat căsnicia 11 ani:„Bărbatul perfect și femeia perfectă există” / EXCLUSIV

Alice Badea: „Pentru iubire nu ai nevoie de acte”

Iubita lui, Alice Badea a suținut că nu este nevoie de acte pentru iubire, că aceastea nu garantează acest sentiment, ci gesturile mărunte fac diferența.

”Pentru iubire nu ai nevoie de acte. Asta cred eu. Iubirea rămâne, nu? Noi ne bucurăm de iubire în general, nu ne trebuie o zi specială pentru asta. Gesturile mărunte contează”, a completat și Alice Badea, la rândul lui.

Iubita lui What’s Up: „E plin de energie și un tonus care mie îmi lipsește”

Alice Badea a vorbit în urmă cu cea timp despre cum este Whats Up în spatele camerelor, cum se comportă, ce calități și, mai ales, ce defecte are.

„Nu există moment în care să nu cânte, să nu compună, să nu asculte muzică, cred că la amândoi este o febră de muzică non-stop. Asta îmi place foarte mult la el, că este pasionat de ceea ce face. Ne cerem păreri, dar fiecare face tot ca el.

Îmi place foarte mult carisma lui, și
felul în care povestește lucrurile este amuzant. Este plin de energie
și un tonus care mie îmi lipsește. Este foarte iubitor. Romantic.

Ca defecte, uneori țipă. El fiind o fire foarte pasională, se agita foarte tare și întrece o limită a expresivității. Dar și eu am momente de genul, așa că îl înțeleg. Nu gătește! Aș vrea să gătească„, a povestit Alice.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: