Esti aici
Acasa => Monden => Vulpița a născut! Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiat

Vulpița a născut! Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiat

Veronica Stegaru, alias Vulpița, a născut! Veronica și soțul ei, Viorel Stegaru, sunt în culmea fercirii după ce aceasta a adus pe lume cel de-al doilea copil al lor. Cuplul din Blăgești avea deja o fetiță, iar acum Vulpița a adus pe lume un băiețel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Veronica Stegaru, de la Acces Direct, de pe Antena 1, a născut un băiețel, în urmă cu doar câteva minute, potrivit spynews.ro. Vulpița a adus pe lume cel de-al doilea copil al ei și al lui Viorel Stegaru, de data aceasta un băiețel.

Vulpița a născut! Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiatVulpița a născut! Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiat

Potrivit primelor declarații, băiețelul este perfect și îl va chema Daniel. De asemenea și proaspăta mămică se simte excelent. Veronica și Viorel Stegaru sunt fericiți că au devenit părinți pentru a doua oară, acum având și fată și băiat.

Citește și: Vulpița și Viorel s-au angajat! Cu ce se ocupă, după ce au plecat de la Acces Direct:”Câștigăm bine, nu ne plângem”

Citește și: Fulgy de la Clejani a anunțat că se însoară!Primele imagini cu noua iubită

Citește și: Bianca Drăgușanu a mers la Poliție după scandalul cu Alex Bodi?„Nu există împăcare și nu mai vreau ceartă”

Citește și: Cum a reacționat Alexandru Ciucu, soțul Alinei Sorescu, după ce a fost surprins cu altă femeie:„Nu avem încotro”

Vulpița de la Acces Direct a născut

Vestea că Vulpița a născut a fost dată de către reporterul Acces Direct, Doina Stina. Aceasta a publicat pe Instagram, la Insta Story, o imagine din timpul conversației pe care a avut-o cu Veronica Stegaru, alias Vulpița. În respectiva imagine, se poate observa cum soția lui Viorel Stegaru este foarte emoționată, dar și foarte fericită, zâmbetul ei fiind dovada vie a acestui lucru.

A născut un băiețel sănătos! Și mama, și fiul sunt bine!”, a scris Doina Stina pe Instagram.

Cu greu s-au decis Veronica Stegaru și Viorel Stegaru asupra numelui pe care îl va purta băiețelul lor. Ei bine, după lungi contradicții, cei doi soți au apelat la ajutorul fanilor. Inițial, Vulpița și Viorel de la Acces Direct s-au decis să îi pună numele Radu Constantin băiețelului lor, însă aceștia s-au răzgândit chiar pe ultima sută de metri. Nașii acestora au avut un cuvânt de spus în acestă privință, iar la îndemnul lor pe băiețelul soților Stegaru îl va chema Daniel.

Vulpița și Viorel Stegaru s-au întors la Blăgești

Vulpița și Viorel Stegaru au stat la București
o bună perioadă de timp, însă, în cele din urmă, aceștia s-au întors la Blăgești.
Aici, i-a așteptat fiica lor care a fost încântată să-i revadp pe părinții ei. Totuși,
Veronica și Viorel nu au uitat complet de fanii lor și au continuat să țină
legătura cu aceștia prin intermediul rețelelor sociale.

Vulpița i-a ținut la curent pe urmăritorii ei cu activitățile sale. În plus, a publicat periodic imagini cu burtica de gravidă. Pe altă parte, Vulpița nu a neglijat nici controalele periodice, dovadă fiind tot fotografiile publicate în mediul online.

Sursa Foto: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: