Esti aici
Acasa => Monden => Vocea României revine la PRO TV. Cum te înscrii în sezonul 10

Vocea României revine la PRO TV. Cum te înscrii în sezonul 10

Vocea României revine la PRO TV. Este vestea ce i-a luat prin surprindere pe telespectatori, la începutul anului 2022. Famii emisiunii vor face cunoștință cu noi concurenți, dornici să câștige, și le vor putea urmări parcursul pe micile ecrane. Deși nu a fost anunțată încă o dată concretă a începerii show-ului de talente, potrivit organizatorilor, preselecțiile au început deja!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vocea României revine la PRO TV anul acesta, cu un nou sezon, cel cu numărul 10. Noi concurenți dornici de afirmare vor intra în concurs pentru a arăta întregii țări de ce sunt în stare. Cu toții speră să întoarcă scaunele juraților, ca mai apoi să pună mâna pe marele premiu.

Cei de la PRO TV le-au dat telespectatorilor o vestă bună încă de la începutul anului 2022. Potrivit unui comunicat de presă, emisiunea Vocea României revine pe micile ecrane. Show-ul a rămas în memoria publicului drept locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas spre îndeplinirea visului de o viață: de a fi cunoscut de o țară întreagă pentru modul în care cânți.

Citește și: Văduva lui Victor Socaciu, despre relația artistului cu cei trei copii ai săi:„Nu a făcut niciodată…”

Citește și: Irinel Columbeanu, întâlnire secretă cu Monica Gabor, în România:„Sunt un om discret”

Citește și: Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România:„Orice s-ar întâmpla…”

Citește și: Cum arată Diana Dumitrescu fără pic de machiaj.Fanii au fost surprinși când au văzut-o așa

Vocea României revine la PRO TV

Deși nu a fost anunțată o dată fixă la care va începe Vocea României, sezonul 10, cei de la PRO TV au transmis că show-ul va apărea în curând la televizor. La preselecții sunt așteptați toți cei care iubesc muzica, cred în vocea lor și au încrederea că trebuie să fie văzuți de întreaga țară.

În plus, potrivit unui comunicat de presă, preselecțiile pentru Vocea României au început deja. Acestea se pot face pe site-ul vocearomaniei.protv.ro. Doritorii au astfel posibilitatea de a completa formularul de înscriere al emisiunii.

Cum te înscrii în sezonul 10

Așadar, la fel ca în edițiile anterioare, în sezonul 10 de la Vocea României sunt așteptați toți concurenții care știu că dețin calități vocale remarcabile. Participanții vor avea șansa de a-și transforma visul de a cânta în realitate. Show-ul revine cu o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor.

Toți cei care vor să facă din anul 2022 anul lor sunt așteptați să se înscrie pentru sezonul 10 Vocea României. Prin intermediul acestei competiții, concurenții de toate vârstele au ocazia de a cuceri întrega țară cu timbrul lor vocal fantastic, dar și cu abilitățile lor deosebite de a face spectacol.

Sursă foto: Instagram, Arhivă, Comunicat de presă

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: