Esti aici
Acasa => Monden => Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Și-a anulat toate concertele

Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii. Și-a anulat toate concertele

La început de an, Vlăduța Lupău a ajuns la spital pe perfuzii. Din nefericire, artista a pierdut toate angajamentele pe care le avea în ianuarie, în America, după ce medicii i-au interzis să zboare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din păcate, Vlăduța Lupău nu a început anul 2022 cu dreptul. Frumoasă artistă bănățeană a ajuns de urgență la spital, pe perfuzii, din cauza unor probleme de sănătate, și a pierdut astfel concertele pe care le avea programate peste Ocean. Asta deoarece medicii i-au interzis să zboare cu avionul.

Vlăduța Lupău, la spital pe perfuzii, din cauza problemelor de sănătate

Vlăduța Lupău trebuia să cânte pentru românii din America pe 7 și pe 16 ianuarie, însă, din nefericire, a ajuns la spital, pe perfuzii, iar medicii i-au interzis să zboare cu avionul. Drept urmare, artista a pierdut inclusiv concertele din restaurantul lui Gheorghe Gheorghiu din America, unde era cap de afiș.

Citește și: Ce tarif are Vlăduța Lupău la nunți. Onorariul nu e deloc mic!

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo”

Citește și: Iulia Vântur, ironizată de presa indiană, după ziua lui Salman Khan: „Nu clipiți dacă vreți să o vedeți”

Citește și: Alexandra Stan a făcut publică noua relație, după divorț.Sărut pasional cu noul iubit

Din cauza unui an care a epuizat-o fizic, medicii i-au prescris perfuzii la domiciliu. Chiar artista le-a dat trista veste fanilor săi din mediul online, cărora le-a cerut scuze pentru absența neașteptată de la concertele programate în SUA.

„Doctorii mi-au interzis să zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat cântăreața pe pagina de Facebook a impresarului său.

Artista, mai multe concerte anulate

Din păcate pentru fanii ei, Vlăduța Lupău nu și-a anulat doar turneul din America, ci și concertul pe care trebuia să-l suțină la Londra, în preajma Crăciunului. Spre dezamăgirea fanilor săi, artista a anunțat, cu scurt timp înainte, că își anulează vizita la Londra.

„Cu mare regret vă anunțăm că Vlăduța Lupău nu dorește să își respecte promisiunea avută chiar până ieri, 16 Decembrie. Din păcate, artista a considerat ca fiind un gest normal să ne anunțe cu doar două zile înainte de eveniment că nu dorește să participe la această petrecere. Suntem extrem de dezamăgiți de lipsa de profesionalism și respect față de noi, organizatorii și față de voi, prietenii noștri. Dezamăgiți de decizia personală a Vlăduței Lupău, care refuză să își respecte promisiunea față de noi toți, ne-am văzut datori față de voi să ne reorganizăm în doar câteva ore!”, au declarat organizatorii evenimentului de la Londra, despre decizia luată de Vlăduța Lupău.

Ulterior, artista a explicat pe pagina sa de socializare ce a determinat-o să renunțe la onorarea promisiunii.

„Am luat această decizie de ULTIM MOMENT având în vedere numărul FOARTE MARE de infectări cu COVID-19 din ultimele 48 de ore, aproximativ 170.000 de cazuri pe teritoriul Marii Britanii. Sperăm să înțelegeți și dvs. gravitatea acestei situații și să vă gândiți că nu punem banul pe primul loc nici noi și nici organizatorii, în detrimentul sănătății! Așteptăm zile bune și vă promitem că ne vom revedea cu dumneavoastră! Sărbători binecuvântate și cu sănătate!”, a scris Vlăduța pe pagina sa de Facebook.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: