Esti aici
Acasa => Retete => Vitello Tonnato

Vitello Tonnato

Am ajuns in sfarsit sa va arat inca o mancare clasica italiata, Vitello Tonnato, foarte populara in toata lumea si pe buna dreptate. Eu i-am inteles gustul abia din a 3-a incercare, gatind cateva retete diferite, deci ma bucur ca nu am renuntat dupa primul esec. Fiind o mancare simpla, dar din 2 ingrediente mai deosebite  – carnea si sosul, este foarte important sa va ghidati dupa gusturile proprii, preferintele dvs si disponibilitatea produselor din magazinele locale.

Pana la urma este carne de vitel/manzat, gatita si feliata subtire, apoi asezonata cu un sos delicios de maioneza cu ton si capere. Nu m-as fi gandit nicioadata ca sosul de ton se combina atat de bine cu carnea, ca are un gust asa complet si fin.

Nu va speriati de ingredientele din reteta de Vitello Tonnato mai deosebite, deja se gasesc cam in orice supermarket(adica fileurile de ansoa si caperele murate). Carnea de vitel poate fi orice bucata – eu am gatit cu rasol alb sau pulpa, asta am gasit in magazinele din apropiere. Ideal ar fi un muschi de vitel, dar nu renuntati la reteta daca nu-l aveti.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: