Esti aici
Acasa => Monden => Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy: „Este foarte delicată situația”

Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy: „Este foarte delicată situația”

Fulgy este protagonistul mai multor scandalulri, în ultima perioadă, iar părinții lui, Viorica și Ioniță de la Clejani, trec prin momente grele. După ce Ioniță a spus că toate scandalurile declanșate de fiul lui fac parte dintr-o strategie de promovare, acum Viorica și Ioniță de la Clejani au recunoscut să se confruntă cu o situație dificilă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Viorica și Ioniță de la Clejani trec printr-o situație dificilă de când Fulgy, fiul lor în vârstă de 23 de ani, este protagonistul mai multor scandaluri, iar cazul lui a devenit foarte mediatizat. Inițial, părinții tânărului au vrut să salveze aparențele, așa că au declarat că toate scandalurile declanșate de Fulgy fac parte dintr-o strategie a lui de a se promova și de a deveni cât mai cunoscut.

Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy: „Este foarte delicată situația”Viorica și Ioniță de la Clejani, noi detalii despre scandalul cu Fulgy: „Este foarte delicată situația”

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV și au vorbit despre situația dificilă prin care trec din cauza fiului lor, Fulgy. Cei doi au recunoscut să situația este una delicată, chiar dacă totul ar fi pornit ca o strategie de marketing.

Citește și: Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram.Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Citește și: Ioniță de la Clejani, mesaj pentru Alex Velea și Antonia, după ce au fost jigniți de Fulgy:”Noi o să mergem și o să vorbim cu ei”

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase nu mai divorțează:„Are mare nevoie de mine”

Citește și: De la ce a pornit conflictul dintre Cătălin Moroșanu și Zanni la Survivor:„Nu poți călca pe cadavre ca să atingi succesul”/ EXCLUSIV

Ioniță de la Clejani, despre situația lui
Fulgy

Ioniță de la Clejani a povestit că Fulgy
urmărea modul de promovare al unor artiști internaționali. Tânărul, ajungând la
concluzia că poate deveni cunoscut doar dacă devine protagonistul lui scandal,
a urmat exemplul artiștilor pe care îi urmărea, însă situația a scăpat de sub
control.

„Este foarte delicată situația. Bine, sunt câteva emisiuni pe care le respectăm. Sunt majoritatea emisiunilor unde nu se promovează artiștii decât cu un scandal. Nu spun că e o invenție românească. Fulgy urmărea cariera și modul de promovare ale unor artiști internaționali”, a declarat Ioniță de la Clejani la Vorbește Lumea.

Ioniță de la Clejani nu este de acord cu acțiunile lui Fulgy

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt părinții
lui Fulgy și este normal să sufere din cauza situației actuale. Ioniță de la Clejani
a spus că el nu a fost niciodată de acord cu strategia fiului lui de a deveni
cunoscut.

Oamenii fac lucrurile astea în continuare în America. El a început să urmeze această strategie de marketing și a și funcționat. A făcut o emisiune online, n-a interesat pe nimeni. Uite toată lumea vorbește acum despre el. Eu nu am fost de acord cu această strategie. I-am zis: măi, strategia asta merge până la un punct. Noi suntem în România, tu nu ești Snoop Dogg”, a mai spus, Ioniță de la Clejani, tatăl lui Fulgy.

Însă, situația a scăpat de sub control, iar transformarea lui Fulgy într-un tânăr conflictual și consumator de droguri a venit treptat. Soțul Vioricăi de la Clejani spune că s-a ajuns aici pentru că Fulgy nu a știut să își gestioneze emoțiile.

De ce nu mai cântă Margherita și Fulgy cu
părinții lor

Viorica de la Clejani a mărturisit că ea și Ioniță de la Clejani, în calitate de părinți, s-au luptat să nu le lipsească nimic copiilor lor, Fulgy și Margherita. De asemenea, Viorica de la Clejani a mai spus că, după ce Margherita și Fulgy au împlinit vârsta majoratului, ei nu se mai pot amesteca în stilul de viață pe care copiii lor și-l aleg.

De asemenea, Viorica a mai spus că niciunul
dintre copiii lor nu mai cântă cu ei pentru că nu se mai simt reprezentați de
muzica de petrecere

Marga a dat-o pe trap, iar Fulgy, e alegerea lui. Eu nu pot să oblig ce să aleagă copiii în viață, cum nici mama nu m-a obligat”, a mărturisit Viorica din Clejani.

Sursa Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: