Esti aici
Acasa => Timp liber => Viitorul seriei Farming Simulator în România

Viitorul seriei Farming Simulator în România

GIANTS Software, compania din spatele foarte popularei serii Farming Simulator, a dezvăluit rețeaua sa globală de parteneri de business din cadrul mecanismului recent stabilit de self-publishing. Este vorba despre parteneri din Elveția (țara de origine), Europa (inclusiv România) și până în Singapore, Australia, America de Nord și de Sud. Din postura de publisher, GIANTS Software va lansa de acum înainte propriile produse și va supraveghea poziționarea și comunicarea executată la nivel local de fiecare dintre partenerii săi.
Producătorul Farming Simulator își va extinde raza de acțiune la nivel internațional prin intermediul unei rețele de parteneri, ce vor distribui și promova titlurile viitoare din faimoasa serie cu tematică agricolă. GIANTS Software va susține activități locale ce se regăsesc în strategia actuală a companiei, pentru a veni în întâmpinarea fanilor și a comunica toate noutățile relevante. În România, fanii se vor putea bucura de toate acestea prin intermediul parteneriatului dintre GIANTS Software și Netzah Game, o companie cu experiență în distribuția locală de jocuri video.

Boris Stefan, conducătorul diviziei de publishing din cadrul GIANTS Software, a declarat următoarele:
Am străbătut un drum destul de lung din momentul în care am pus bazele sistemului de self-publishing anul trecut. Ne-am făcut bine temele și am adus alături de noi o serie de parteneri excepționali. Nu doar că ei se potrivesc perfect cu strategia noastră, ci sunt și extrem de capabili și dedicați. Împreună cu ei, ne-am propus să aducem Farming Simulator în mâinile fiecarui jucător, indiferent unde s-ar afla.
Foto: Boris Stefan, Head of Publishing în cadrul GIANTS Software
GIANTS se pregătește și de lansarea jocurilor realizate de alte companii
Dezvoltând această rețea globală de parteneri, GIANTS Software nu își va extinde doar acoperirea și comunicarea la nivel global, ci va dobândi și independența de care are nevoie ca dezvoltator de jocuri ce s-a transformat într-un publisher independent. Douăzeci și doi de parteneri sunt deja alături de companie și numărul lor este în creștere:

ARAL
astragon Entertainment
Cenega
Colby, ComputerLand Group Company
DigitalBros
Ecoplay
Enarxis
ERC
Five Star Games
Gamesplanet (Metaboli SA)
Koch Media
MUVE
Netzah Game
PAN Vision
Play Art
Playman
Simactive Distribution
Soft Source
Solutions 2 GO
Thali AG
U&I Entertainment
XD Inc.

Christian Ammann, CEO al GIANTS Software, a adăugat:
Cu ajutorul partenerilor noștri și a succesului înregistrat de Farming Simulator vom construi pe o bază solidă viitorul acestei francize, cu rezultate spectaculoase în primul rând pentru fani. Echipa dedicată din cadrul GIANTS Software se va asigura că vom folosi toate resursele posibile la potențial maxim pentru a crește atât franciza Farming Simulator, cât și comunitatea acesteia.
Cu ajutorul acestei rețele globale de parteneri și a echipei dedicate, GIANTS Software își va extinde activitatea de publishing în viitor pentru a include și titlurile altor dezvoltatori de jocuri.

Sursa: Neztah Game

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Viitorul seriei Farming Simulator în România appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: