Esti aici
Acasa => Business => VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok

Nathan Apodaca, care a devenit recent o celebritate datorită unui clip publicat pe TikTok în care rulează melodia „Dreams”, a primit un pickup de la producătorul sucului care apare în înregistrare.
Bărbatul a făcut mai mult pentru imaginea Ocean Spray, care produce sucul de zmeură și merișoare din clip, decât multe alte campanii de marketing. De aceea, cooperativa l-a răsplătit pe bărbatul de 37 de ani cu o mașină nouă Nissan 4×4 și cu un portbagaj plin cu sucul lui preferat.

 

View this post on Instagram

 
😇 THANKS @sayernissan an @oceansprayinc FOR THE TRUCK #soblessed 2million on TikTok thanks my Souljahz an IG keeps climbing #blessed #cloud9 #king #steadyvibin #cranraspberry #lifesatrip #happyhippie the Bombpops -Zero Remorse @thebombpops
A post shared by @Doggface208 (@doggface208) on Oct 6, 2020 at 8:10pm PDT

Vehiculul nu a fost ales la întâmplare, ci are culoarea băuturii preferate a starului de pe rețeaua de socializare.

În clipul faimos, Apodaca – @420doggface208 pe TikTok – merge pe un longboard în timp ce bea suc și mimează versurile melodiei „Dreams” a Fleetwood Mac. Înregistrarea – care a prins rapid datorită stării pozitive pe care o transmite în această perioadă dificilă, dominată de pandemie și de alegerile tensionate din SUA – nu a crescut doar vânzările sucului produs de Ocean Spray, ci și pe cele ale melodiei vechi de 43 de ani.

So thanks for the love and support an here it is my original video same as all going around but yes thanks for the love n donations it’s very appreciated an much needed 🤙🏼 vibe on world pic.twitter.com/gkCgc1U9As
— *BLAZIN*4*1*NATION* (@doggface208) September 27, 2020

Apodaca, care locuiește într-o rulotă în Idaho Falls, este tatăl a două fete și lucrează la un depozit de cartofi.
Bărbatul a declarat că în ziua în care a filmat clipul i s-a stricat mașina, așa că a plecat la serviciu pe longboard. Ulterior, Nathan a primit donații în valoare de 10.000 de dolari, din care 5.000 de dolari îi va oferi mamei sale.
Articolul VIDEO: Cadoul primit de bărbatul care a făcut faimos sucul din clipul „Dreams” de pe TikTok apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: