Esti aici
Acasa => Monden => Victor Slav despre revederea cu Anda Adam, de la Bravo, ai Stil: „Suntem niște oameni care…”

Victor Slav despre revederea cu Anda Adam, de la Bravo, ai Stil: „Suntem niște oameni care…”

Ce spune Victor Slav despre revederea cu Anda Adam, de la Bravo, ai Stil. Vedeta va prezenta celebra emisiune o vreme, în locul Ilincăi Vandici care are niște probleme de sănătate. Prezentatorul va putea fi văzut la TV, începând cu ediția din această seară (nr. joi, 14 octombrie), la cârma show-ul de la Kanal D.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Victor Slav le-a lăsat fără cuvinte pe concurente, dar și pe fosta lui iubită, Anda Adam, în momentul în care a pătruns în cabina de machiaj de la Bravo, ai stil.

Ce zice Victor Slav despre revenirea la TV

În cadrul emisiunii Teo Show, celebrul prezentator tv a făcut primele declarații despre întoarcerea pe micile ecrane. El a mai facut parte din echipa show-ului, fiind una dintre cele trei vedete din “Brigada sexy”, alaturi de Alex Velea si Bogdan Vlădău.

„Nu pot sa spun ca nu am emoții, de fiecare dată cand urc într-un platou am emoții. În această emisiune mă simt în largul meu, am mai fost pe aici două sezoane. Fetele m-au primit foarte bine. O gașcă mișto și foarte cool”, a declarat Victor Slav, la Teo Show.

Cum a decurs revederea lui Victor Slav cu Anda Adam, de la Bravo, ai stil

Atunci când a fost întrebat cum a decurs revederea cu Anda Adam, fosta lui iubită. El a dezvăluit că în ciuda celor 9 ani de la despărțire, ei continuă să fie împreună prieteni.

„Suntem niște oameni care nu mai suntem împreună de 9 ani de zile cred. Suntem prieteni, ne vedem, ne salutăm. Uite că facem parte din aceeași emisiune”, a mai declarat noul prezentator de la „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Victor Slav îi cunoaște și pe noul jural al emisiunii, Tibi Clenci de mai bine de 18 ani de zile. „Pe jurați îi cunosc, iar pe Tibi îl știu de vreo 18 ani. Nu ne-am văzut de vreo 14-15 ani și a fost foarte drăguță revederea”, a mai spus celebrul prezentator tv.

Ce a făcut Anda când l-a văzut pe Victor

Anda Adam și Victor Slav au fost împreună ani buni, dar noul prezentator de la Bravo, ai stil! a ținut secretul inclusiv față de fosta lui iubită, care a fost extrem de surprinsă să afle că se vor afla împreună pe aceeași scenă o vreme.

Prezentatorul le-a făcut fetelor o vizită în cabina de machiaj, iar Anda s-a ridicat imediat și s-a îndreptat în viteză spre fostul ei iubit, spunând: „Nu cred!”. Atmosfera s-a animat pe loc, concurentele conversând cu noul prezentator al emisiunii.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: