Esti aici
Acasa => Monden => Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături”

Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături”

Bianca Drăgușanu a avut o relație extrem de liniștită cu Victor Slav și, spre surprinderea tuturor, au divorțat la doar câteva luni de la nuntă. Cei doi au împreună o fetiță, pe mica Sofia, iar blondina a dezvăluit că fostul prezentator TV i-a fost alături în ultima perioadă, în timpul conflictului cu Alex Bodi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost tot timpul o femeie asumată, care nu s-a ascuns. Și-a trăit toate relațiile sub ochii presei, iar acum discreția a ajuns să o caracterizeze. Cu toate acestea, este un fapt bine cunoscut deja că blondina se află în epicentrul unui scandal de proporții cu Alex Bodi. Alături, pe parcursul acestor ultime luni „de foc”, i-a fost nimeni altul decât Victor Slav, primul său soț alături de care are o fetiță- pe micuța Sofia.

Despre fostul său soț, Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă. Bărbatul se preocupă de fiica lui și se pare că îl interesează și bunăstarea Biancăi. Blondina a dezvăluit că Victor Slav i-a fost alături, el fiind cel cu care se sfătuia ori de câte ori avea nevoie de ajutor.

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată”

Citește și: Reacția Claudiei Pătrășcanu, după ce a aflat de nunta dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Să-mi dea divorțul mai întâi”

Citește și: Alex Bodi suferă după Bianca Drăgușanu. Ce surpriză i-a făcut în timpul relației cu Daria Radionova

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Bianca Drăgușanu, declarații sincere despre relația cu Victor Slav

Deși s-au căsătorit în 2013 și au divorțat în anul următor, în 2014, Bianca Drăgușanu a decis să îngroape securea războiului atunci când vine vorba de Victor Slav, pentru a avea o relație frumoasă de prietenie de dragul Sofiei. Mai mult, se pare că în situațiile grele prin care fosta prezentatoare de la Kanal D a trecut, Victor Slav i-a fost alături.

”Victor și cu mine vorbim despre copil, el este și acum atent cu mine. Când am avut probleme cu Alex Bodi, el m-a sunat și m-a întrebat dacă este totul în regulă, ne-am sfătuit atunci.”, a mărturisit Bianca Drăgușanu, potrivit Fanatik.ro.

Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături”Victor Slav a intervenit când Bianca a fost în scandal cu Alex Bodi: „Când am avut probleme, el mi-a fost alături”

De altfel, Victor Slav nu este singurul care i-a oferit sprijinul moral Biancăi! Blondina a dezvăluit că după despărțire, ea a ținut legătura și cu fosta soacră. Da, ați citit corect! În timpul relației cu năbădăi pe care Bianca Drăgușanu a trăit-o cu Alex Bodi, mama lui Victor Slav i-a oferit sfaturi și susținere, pentru a trece peste.

Bianca Drăgușanu: „Leșinasem pentru că el (Alex Bodi– n.r.) m-a lovit!”

Dacă la adresa lui Victor Slav blondina a avut numai cuvinte de laudă, atunci când a venit vorba despre Alex Bodi, blondina a tunat și a fulgerat! Nu numai că a dezvăluit că a bătut-o până când a leșinat, dar Bianca Drăgușanu a precizat și că a fost filmată în mai multe ipostaze, motiv pentru care îi este teamă să nu apară videoclipuri și din intimitatea celor doi!

Antreprenoarea a mai adăugat că a fost manipulată și șantajată de Alex Bodi, care i-a creat și traume psihice, nu doar fizice. Gelozia lui Alex Bodi ar fi întrecut limitele normalului și se pare că bărbatul ar fi agresat-o în repetate rânduri, pentru că posta fotografii senzuale pe rețelele sale sociale.

”Apar tot felul de imagini cu mine leșinată, dar uită să spună că eu leșinasem pentru că el m-a lovit. (…) Nu m-ar mira să aibă imagini din momentele noastre intime. (…) Tot timpul a știut, în relația noastă, cum să mă manipuleze. Când nu reușea să mă manipuleze, mă șantaja. Iar eu am cedat, pe atunci.”, a spus, în încheiere, Bianca Drăgușanu.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: