Esti aici
Acasa => Monden => Victor Rebengiuc a împlinit la 88 de ani: „Îmi petrec durerile în felul meu. Nu îmi plac cadourile”

Victor Rebengiuc a împlinit la 88 de ani: „Îmi petrec durerile în felul meu. Nu îmi plac cadourile”

Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, a împlinit 88 de ani. Celebrul „Moromete” mărturisește că nu-i place să petreacă de ziua lui și nici să primească daruri. Actorul recunoaște că nu-i este tocmai ușor la vârsta asta, dar a învățat să traiască frumos, în ciuda problemelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Victor Rebengiuc a jucat în sute de roluri pe scenă și în filme, de la ”O scrisoare pierdută”, ”Pădurea spânzuraţilor”, regizate de Liviu Ciulei, ”Balanţa” şi până la „De ce trag clopotele, Mitică?”, în regia lui Lucian Pintilie, “Tănase Scatiu”, al lui Dan Piţa, sau „Moromete”, în viziunea lui Stere Gulea.

Victor Rebengiuc a împlinit la 88 de ani: "Îmi petrec durerile în felul meu. Nu îmi plac cadourile"Victor Rebengiuc a împlinit la 88 de ani: "Îmi petrec durerile în felul meu. Nu îmi plac cadourile"

„Eu nu fac parte din categoria celor cărora le place să-şi sărbătorească ziua de naştere. Pe măsură ce avansezi în vârstă, totul se schimbă. Azi sunt bine, dar tot îmi petrec durerile, în felul meu.

Bătrâneţea aduce cu sine probleme de tot felul, multe supărătoare, dar şi un nivel ridicat de îngrijorare cu privire la starea proprie de sănătate, a celor din jurul tău sau alte lucruri, mai mult sau mai puţin importante.

Aşa că, de ziua mea, nu există festivităţi aniversare. Nu-mi plac! Va fi un program normal, întreaga zi. Nu-mi plac cadourile, şi nu de ieri, de azi. De fapt, cred că nici nu ştiu să fi fost vreodată un tip care să fi avut arta de a face cadouri inspirate. Ce aş putea dărui eu azi? O maşină, un tren, cum am văzut că fac alţii prin alte locuri? Nu ştiu ce să dau drept cadou, vă spun sincer!, s-a destăinuit Victor Rebengiuc pentru impact.ro.

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma/ EXCLUSIV

Citește și: Augustin Viziru este câștigătorul Ferma 2020:„Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri/ EXCLUSIV

Citește și: Pepe și Raluca, război total pe avere!De ce au ajuns din nou la Tribunal

Citește și: Andreea
Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al
Mădălinei Ghenea.Au fost în vizită la părinții lui

Victor Rebengiuc a avut COVID-19 și a decis să se vaccineze

La finalul lunii noiembrie 2020, Victor Rebengiuc a contactat noul coronavirus, iar acum este foarte atent cu măsurile de protecție. Actorul a decis să se vaccineze şi a făcut deja prima doză.

„Nu am avut probleme cu aşa ceva. Doar că pandemia asta ne-a mai schimbat, inclusiv mie, anumite tabieturi. A trebuit să fiu mult, mult mai atent, să mai stau pe-acasă şi să evit cât mai mult aglomeraţia din mijloacele publice de transport.”, a mai spus actorul de 88 de ani.

Paradoxal, deși a mărturisit că a respectat regulile de protecție cu strictețe, marele actor mărturisește că nu știe cum s-a infectat cu noul coronavirus.

„Nu am avut manifestări ale bolii, am stat două săptămâni
cuminte, în casă, închis şi am urmat un tratament care mi-a fost
prescris şi gata’,
a mărturisit Victor Rebengiuc, la Digi 24. 
„Nu ştiu cum s-a putut întâmpla chestia asta’, a mai adăugat actorul, care a povestit că a purtat mască și că a respectat cu strictețe toate măsurile de prevenire a bolii.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: