Esti aici
Acasa => Monden => Vica Blochina se teme pentru propria viață, după ce a fost amenințată: „Am crezut că mă omoară”

Vica Blochina se teme pentru propria viață, după ce a fost amenințată: „Am crezut că mă omoară”

Vica Blochina se teme pentru propria viață după ce a trecut printr-un episod neplăcut în trafic. Ea a fost amenințată, iar acum nu se poate plimba liberă pe străzi de frică. Iată declarațiile pe care le-a făcut despre situația prin care a trecut.  

Recent, blonda a trecut printr-un episod neplăcut, în plină stradă, când un bărbat a jignit-o de faţă cu poliţiştii sosiţi la faţa locului pentru incident. Vica a fost urcată în maşină de oamenii legii şi condusă la Secţia de Poliţie.

După a a depășit acele momente, ea a avut altă temere, se teme pentru propria viață. Ea spune că a văzut moartea cu ochii și, mai mult de atât, ea nu ar avea nicio relație cu acest bărbat despre care s-ar fi zvonit că ar fi iubitul ei.

„Eu sunt o persoană foarte puternică şi nu o să spun ce rău mi-a fost. Vă spun sincer că am văzut moartea cu ochii. Nu am crezut că un om se poate schimba în felul acesta. Când m-a agresat am văzut pe omul care a împuşcat o coafeză ( n.r crima de la Perla, în urma căreia o femeie a fost ucisă de soţ). Am crezut că mă omoară, mă jur pe viaţa mea. Am crezut că nu o să ies întreagă din această poveste. Nu am înţeles de unde atâta ură. El a coborât din maşină şi a început să mă înjure. Nu mă întreba, că nu ştiu de ce. Eu cu băiatul acesta nu am fost cuplu, doar prieteni. L-am cunoscut prin nişte prieteni. Niciodată nu am crezut că se poate transforma în felul acesta. Noi am ieşit în noiembrie, dar nu am fost cuplu”, a spus Vica Blochina la Antena Stars.

Cum se întreține Vica Blochina, la 44 de ani

Pentru că are zilnic un program extrem de aglomerat, dar este, în același timp, preocupată de aspectul ei fizic, Vica Blochina a găsit cea mai rapidă și eficientă soluție pentru a-și întinde, ridica și întineri pielea feței fără să apeleze la operații.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: