Esti aici
Acasa => hmd global => Venerabilul Nokia 3650 ar putea fi relansat într-o versiune modernă

Venerabilul Nokia 3650 ar putea fi relansat într-o versiune modernă

Telefon mobil cu design controversat și nu tocmai practic, Nokia 3650 ar putea fi relansat într-o versiune mai bine adaptată pentru anul 2021.
După ce a readus la viață faimosul Nokia 3310, HMD Global a continuat cu seriile 8110 și 6300, adresate îndeosebi nostalgicilor care vor să-și reamintească de vremurile de glorie ale telefoanelor GSM, dar beneficiind de unele dotări moderne, precum accesul la internet 4G.
Lansat în anul 2003, Nokia 3650 era un telefon bazat pe platforma Symbian Series 60, un precursor Android apreciat pentru faptul că permitea și instalarea de aplicații noi, altele decât cele livrate de producător. Însă principalul element distinctiv pentru acesta era tastatura QWERTY cu layout circular, nemaiîntâlnit pe niciun alt produs contemporan.

Din păcate, nu putem spune că Nokia 3650 a avut prea mult succes, designul său fiind criticat pentru lipsa de ergonomie a tastaturii și aspectul de „săpun”.
Modelul original venea cu ecran color de 2.1 inch și rezoluție 176×208 pixeli, cameră foto cu rezoluție VGA și acumulator de 850 mAh.
Nu este clar ce anume va păstra HMD Global din vechiul design, însă cel mai probabil noua interpretare va fi un telefon low-cost bazat pe KaiIOS, cu ecran mai spațios și acces la internet 4G.

Articolul Venerabilul Nokia 3650 ar putea fi relansat într-o versiune modernă apare prima dată în Go4IT.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: