Esti aici
Acasa => Monden => Vedete care și-au operat nasul. Cum arătau înainte de rinoplastie

Vedete care și-au operat nasul. Cum arătau înainte de rinoplastie

Multe dintre vedetele de la noi au trecut prin mâinile medicului estetician și s-au ales cu o transformare foarte mare. Mulți au uitat cum arătau aceastea înainte de a apela la rinoplastie. Imaginea divelor de la noi este foarte importantă. Noi am găsit imagini cu vedete care și-au operat nasul și sunt de nerecunoscut!

Vedetele noastre și-au luat inima în dinți și au pășit pragul cabinetului medicului estetician pentru a-și face îmbunătățiri. Dacă în cazul una era nevoie de operație, din motive medicale, pentru unele operația de rinoplastie a fost un moft sau doar un complex pe care îl avea de o bună perioadă.

Am căutat bine și am găsit imagini cu vedetele înainte să se opereze și să aibă un nas perfect. Unora operația nu le-a ieșit din prima, așa că au fost nevoite să se opereze de mai multe ori. Andreea Bălan, Ruby, Lora, Adela Popescu și Adelina Pestrițu sunt doar câteva dintre femeile celebre de la noi care și-au făcut o schimbare. Lista nu se oprește aici! În galeria foto de mai sus puteți vedea cum arătau acestea înainte de a se opera, dar și ce alte vedete de la noi și-au mai modificat nasul.

FOTO: Libertatea, Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: