Esti aici
Acasa => Monden => Valentina Pelinel, fotografie inedită alături de fiul ei: „Zici că e fetiţă!”

Valentina Pelinel, fotografie inedită alături de fiul ei: „Zici că e fetiţă!”

Valentina Pelinel, fotografie inedită alături de fiul ei. El se află în spatele gratiilor, iar ea este acasă cu copilul. Cristi Borcea este departe de băieţelul său, dar Valentina îl surprinde în cele mai frumoase momente. Milan a fost acum confundat cu o fetiţă. Are trăsături deosebite!

Milan Cristian împlineşte în ceva timp doi ani de zile şi în fiecare zi o face pe Valentina o mamă împlinită. Zilele sunt mai frumoase de când el a apărut în viaţa sa. Deşi Cristi Borcea este departe de ei, în închisoare, cei doi se bucură împreună de timpul liber. Se joacă, colorează, ies la aer liber şi fac fotografii în momente inedite.

Aşa s-a întâmplat şi recent când Valentina l-a luat în braţe pe Milan, i-a prins părul ca unei fetiţe şi au făcut o poză amuzantă. Au folosit filtrele unei aplicaţii cunoscute şi au zâmbit. Imaginea imediat a stârnit reacţii în mediul online. Unii au fost de părere că Milan are trăsăturile unei fetiţe: „Zici că e fetiţă…Ce scump e! (…) Arată ca o fetiţă!”, au scris aceştia.

Alţii au fost de părere că cel mic arată întotdeauna minunat. „Cel mai frumos copil din lume îl iubesc mult! (…) Milan e un îngeraș frumos foc ! Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii !!!  😊”  

În trecut, Valentina Pelinel a declarat că îşi doreşte şi al doilea copil. Poate îi face o surioară lui Milan. 

Valentina Pelinel, despre viaţa departe de Cristi Borcea

Vedeta este fericită că s-a retras din lumina reflectoarelor şi apare destul de rar, atunci când consideră că are lucruri importante de transmis.

„Îmi place foarte tare lumea asta în care am intrat acum. Sunt fericită de decizia pe care am luat-o de când l-am născut pe Milan ( aceea de a nu participa la evenimente mondene). Eşti altfel când eşti mamă, altfel gândeşti. Nu e uşor, mai ai momente de picaj, în situaţia noastră”, a  spus Valentina Pelinel. Vedeta a mai povestit în trecut faptul că Milan seamănă izbitor cu tatăl său.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: