Esti aici
Acasa => Monden => V-o mai amintiți pe „Dădaca” Fran Drescher? Actrița arată incredibil la 61 de ani și are o poveste de viață impresionantă!

V-o mai amintiți pe „Dădaca” Fran Drescher? Actrița arată incredibil la 61 de ani și are o poveste de viață impresionantă!

În anii ’90, actrița Fran Drescher făcea furori cu rolul din sitcomul american „Dădaca”, devenind în scurt timp unul dintre cele mai carismatice personaje dintr-un serial de televiziune. Au trecut 20 de ani de atunci, însă actrița pare să nu se fi schimbat deloc. „Dădaca” Fran Drescher arată impecabil la la 61 de ani!

Anul acesta, în luna septembrie „Dădaca” Fran Drescher împlinește 62 de ani și nu pare să se fi schimbat deloc de pe vremea în care ținea milioane de oameni în fața televizoarelor cu aventurile ei domestice. Rolul pe care l-a jucat în The Nanny i-a marcat cariera, actrița devenind cunoscută mai degrabă după numele „Dădaca” decât după numele real. Întâmplător sau nu, prenumele ei din serial era tot Fran, așa că rolul i s-a potrivit mănușă.

Ideea serialului „Dădaca” îi aparține lui Fran Drescher!

Aspectul sexy al actriței, dublat de o voce nazală, surprinzătoare și de un umor spumos, au contat enorm în conturarea personajului, sitcomul rulând timp de 7 ani la la postul de televiziune CBS. În pofida faptului că nu a avut o viață ușoară – a fost victima unui viol în adolescență și a supraviețuit unui cancer de col uterin ce i-a fost extirpat în anul 2000 -, actrița de naționalitate evreiască (a cărei străbunică provenea din Focșani!) și-a păstrat pozitivismul, iar asta a ajutat-o și o ajută și acum, când e sexagenară, să arate extraordinar.

Fostul ei soț i-a mărturisit că e… gay!

Totul a început cu „Happily divorced”, producție inspirată din povestea de viață a actriței și a soțului ei, Mark Peter Jacobson, celor doi aparținându-le, de altfel, ulterior, și ideea serialului „Dădaca”. Rolul protagonistei, cu care a fost asociată încă din prima clipă, i-a adus faima peste noapte simpaticei actrițe. Din păcate, Fran și Marc, care formau un cuplu încă din liceu și au fost căsătoriți 20 de ani, s-au despărțit după ce soțul ei i-a mărturisit că este gay. Dar dacă nu ar fi fost asta, nu ar fi existat nici două dintre cele mai amuzante seriale americane… Ulterior, actrița s-a căsătorit cu Shiva Ayyadurai, inventatorul e-mailului, însă cei doi au divorțat în anul 2016.

Fran Drescher a fost operată de cancer

Viața actriței a mai cunoscut niște momente de cumpănă, în anul 2000, când a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. Fostul ei soț i-a fost permanent alături și a ajutat-o să treacă peste cea mai grea încercare a existenței sale. Iată ce spunea Fran Drescher într-un interviu:

„Doctorii îmi ziceau că am simptome dintr-o serie de motive care mai de care mai bizar – eram prea tânără, prea slabă sau chiar mâncăm prea mult spanac! (…) În sfârșit, după o biopsie endometriala, cea mai mare temere mi-a fost confirmată: aveam cancer. A fost nevoie de doi ani și opt doctori că să aflu în sfârșit că aveam cancer”. Din fericire, a depășit momentul, iar ulterior Fran a înființat o organizație de depistare din timp și de prevenție a cancerului.

În pofida momentelor grele prin care a trecut, Fran Drescher arată fabulos la 61 de ani, iar marca ei personală, zâmbetul, nu o părăsește nicio secundă. Iat-o pe carismatica actriță în cele mai recente fotografii!

Foto: Hepta, Northfoto

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: