Esti aici
Acasa => Timp liber => Urmăriți în direct noul Resident Evil Showcase

Urmăriți în direct noul Resident Evil Showcase

Aici veți putea urmări în direct, în dimineața zilei de 16 aprilie 2021, începând de la ora 1:00 (ora României), cel de-al doilea episod al prezentării speciale Resident Evil Showcase.

Conform promisiunilor venite din partea producatorilor, în acest al doilea Resident Evil Showcase vor fi dezvăluite noi detalii despre elementele de gameplay sau personajele din mult așteptatul Resident Evil Village. Vom avea parte de un nou trailer pentru Village, precum și de o nouă demonstrație de gameplay din joc.
Cel mai probabil, cu această ocazie va fi lansat și cel de-al doilea demo promis pentru Resident Evil Village, care ar urma să fie disponibil pentru toate platformele (prima versiune demo, denumită Maiden, a fost lansată în exclusivitate pentru PlayStation 5).
Resident Evil ajunge în România
În Resident Evil Village, Ethan Winters, protagonistul din Resident Evil 7 Biohazard, va avea o nouă misiune: salvarea fiicei sale. Aceasta îi va purta pașii până în Castelul Dimitrescu și împrejurimile acestuia, aflate sub stăpânirea misterioasei Lady Dimitrescu.
Având în vedere numele castelului, moneda de schimb folosită în joc (leul), dar și tipurile de mâncare tradiționale pe care eroul le va putea consuma, putem trage concluzia că, într-adevăr, acțiunea din Resident Evil Village se va petrece undeva pe teritoriul României.
Resident Evil Village va fi lansat pe 7 mai 2021, în ediții pentru PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S și PC (Steam), iar precomenzile sunt disponibile chiar acum.

Sursa: Resident Evil YouTube

Ne puteți urmări și pe pagina oficială de Facebook!

The post Urmăriți în direct noul Resident Evil Showcase appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: