Esti aici
Acasa => Timp liber => Un pedofil a fost arestat după ce i-a dat criptomonede unui copil de 11 ani, pentru a le folosi în jocuri

Un pedofil a fost arestat după ce i-a dat criptomonede unui copil de 11 ani, pentru a le folosi în jocuri

Un pedofil în vârstă de 53 de ani a fost arestat după ce exploatat sexual un copil de 11 ani pe care l-a contactat într-o comunitate online de gaming.
Jay Creed l-a încurajat pe copil să se filmeze de cel puțin 20 de ori în timp ce desfășura activități cu caracter sexual, în schimbul unor plăți în monede virtuale, pe care minorul le-a folosit apoi în jocuri.
Bărbatul, din Cornwall, Marea Britanie, ar putea petrece 8 ani în închisoare. Potivit anchetatorilor, Creed se afla în contact și cu alți copii.
Pedofilul a fost arestat după ce mama copilului de 11 ani a descoperit relația dintre fiul ei și Creed.
Polițiștii au intrat în forță în locuința bărbatului după ce și-au dat seama că acesta încerca să distrugă hard disk-ul computerului pe care îl folosea.
Avocatul lui Creed a declarat: „Nu va putea fi vindecat de devianța pe care o are, dar poate fi ținut sub control”.
Părinții trebuie să aibă grijă ce fac cei mici pe internet. Un raport al Bitdefender de acum câțiva ani arăta că circa 500 de imagini cu copii abuzaţi sexual (imagini reale sau editate) erau vândute online la fiecare 60 de secunde.
Mai mult, una din cinci fete şi unul din zece băieţi suferă forme diverse ale abuzului sexual în mediul online până la vârsta de 18 ani.
Sursa: BBC News
CITEȘTE ȘI:
Un băiat de 11 ani a ucis o fetiță de 9 ani care l-a învins într-un joc online
Jucătorii de CS:GO vor putea câștiga în curând Bitcoin pe servere dedicate
The post Un pedofil a fost arestat după ce i-a dat criptomonede unui copil de 11 ani, pentru a le folosi în jocuri appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: