Esti aici
Acasa => Timp liber => Un nou dispozitiv ciudat a fost lansat de compania care produce salteaua pentru gameri

Un nou dispozitiv ciudat a fost lansat de compania care produce salteaua pentru gameri

Compania japoneză care a lansat un pat și o saltea pentru gameri a venit acum cu o nouă invenție ciudată. Bauhutte a prezentat un dispozitiv care masează mâinile celor care petrec mult timp în jocurile video.
Dispozitivul, numit Hand Massager, are 15 pernuțe cu aer care acoperă întreaga suprafața a mâinii.
Aparatul oferă trei viteze pentru masaj, iar gamerii pot masa întreaga palmă sau doar degetele. Dispozitivul dispune chiar și de un încălzitor.
Mai mult, aparatul are piciorușe din cauciuc pentru a nu aluneca pe birou, iar interiorul este prevăzut cu material textil.
Citește și: Cinci dispozitive de gaming neobișnuite sau ciudate lansate în 2021
Producătorul le recomandă jucătorilor împătimiți să ia pauze pentru a-și masa mâinile. Mulți gameri au probleme de sănătate cauzate de orele multe petrecute în jocuri.

Dacă salteaua pentru gameri nu prea pare să fie utilă, nu același lucru îl putem spune despre acest dispozitiv. Este clar că acesta poate ajuta gamerii să se relaxeze. Totuși, necesitatea existenței Hand Massager este pusă la îndoială de unii internauți.
Dispozitivul costă echivalentul a 150 de dolari în Japonia. Hand Massager ar putea fi disponibil și pe piața internațională în curând, așa cum s-a întâmplat cu alte produse de la Bauhutte.
Sursa: Bauhutte
CITEȘTE ȘI:
Surpriza neplăcută de care au avut parte cei care au cumpărat Xbox Mini Fridge
Bun pe caniculă: Zephyr Pro este un mouse cu ventilator încorporat
The post Un nou dispozitiv ciudat a fost lansat de compania care produce salteaua pentru gameri appeared first on Go4Games.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: