Esti aici
Acasa => Monden => Ultima oră! Cum se simte Andreea Bălan, la 24 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Poate mișca mâinile și poate vorbi

Ultima oră! Cum se simte Andreea Bălan, la 24 de ore după ce a suferit un stop cardio-respirator. Poate mișca mâinile și poate vorbi

Vestea că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator, în timpul operației de cezariană, în cursul zilei de luni, a șocat. Aflată la un pas de a-și pierde viața, solista a avut o stea norocoasă, iar acum, la 24 de ore, după incident, au apărut și primele îmbunătățiri ale stării ei de sănătate. Astfel, Andreea este conștientă, acum, însă perioada de recuperare fi va una lungă și dificilă.

 

Una dintre cele mai fericite zile ale vieții ei, când a devenit mamă pentru a doua oară, s-a transformat într-o adevărată cumpănă pentru Andreea Bălan. Starea de sănătate a artistei s-a agravat brusc în timpul operației de cezariană, Andreei suferind un stop cardio-respirator, care i-a pus serios viața în pericol.

 

Din fericire, intervenția medicilor și șansa au făcut ca starea de sănătate a Andreei Bălan să se îmbunătățească, acum, la 24 de ore după această complicație medicală extrem de gravă. Potrivit apropiaților familiei, Andreea este acum conștientă, a putut schimba câteva vorba cu soțul ei, iar organele ei funcționează în parametri normali, pentru o astfel de situație. Mai mult, a putut să-și miște puțin mâinile și picioarele, însă este în permanență ținută sub observație medicală, starea ei fiind, în continuare, sub semnul întrebării, în pofida progreselor făcute. Mai mult, în funcție de cum vor evolua lucrurile, este posibil ca Andreea să fie mutată la un alt spital, însă aceste decizii se vor lua strict în funcție de rezultatele analizelor.

 

Soțul Andreei Bălan a confirmat problemele de sănătate

 

Zvonurile că Andreea Bălan ar avea probleme de sănătate, în urma operației de cezariană au apărut încă de luni seara, ulterior fiind confirmate de George Burcea, soțul vedetei. În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. Vă mulţumim pentru mesaje şi vă vom ţine la curent cu starea de sănătate a Andreei. Vă mulţumesc. 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: