Esti aici
Acasa => Monden => Trecutul neştiut al lui CRBL. S-a însurat la 20 ani cu o tânără din oraşul natal / Cum arată prima soţie a câştigatorului ASIA EXPRESS

Trecutul neştiut al lui CRBL. S-a însurat la 20 ani cu o tânără din oraşul natal / Cum arată prima soţie a câştigatorului ASIA EXPRESS

De 11 ani, CRBL are o familie fericită cu Elena, pentru care este invidiat de colegii din showbiz, puţine fiind vedetele care se pot lăuda cu relaţii longevive. Şi, mai ales, fericite. Însă, CRBL a mai fost însurat o dată, pe când avea doar 20 de ani. Doar şapte ani a durat prima căsnicie a câştigătorului ASIA EXPRESS.

CRBL şi Andreea s-au cunoscut în oraşul lor natal, Piteşti. S-au căsătorit când erau foarte tineri, însă au divorţat după şapte ani.

Câştigătorul ASIA EXPRESS avea doar 20 de ani prima dată când a hotărât că este pregătit să-şi formeze o familie. Însă, în 2004 au divorţat, când CRBL avea 27 de ani.

Andreea este expert în relaţii publice şi se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din oraşul natal.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/chirie/cățel/certuri/gelozii și alte acareturi. Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul «viață noastră», ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: «viață mea» și «viață lui». Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu.

În 2008, Eduard Andreianu, alias CRBL s-a căsătorit cu Elena şi împreună au o fetiţă, Alessia.

La rândul său, Andreea are şi ea un băieţel, iar cei doi fosţi soţi nu păstrează legătura.

 

 

 

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: