Esti aici
Acasa => Monden => Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav: ”Poate că sunt prea slab…”

Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav: ”Poate că sunt prea slab…”

De când a rămas fără emisiunea de la Antena Stars, Mihai Morar este complet transformat. Fostul prezentator al emisiunii ”Răi da` buni” are acum mult mai mult timp pentru el și face foarte mult sport.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Înainte să fie liber de contract, Mihai Morar se împărțea între familie, emisiunea de la Antena Stars, emisiunea de la radio și cele două cafenele. Acum, fostul prezentator TV a rămas fără emisiunea ”Răi da` buni” și își organizează altfel timpul.

Mihai Morar este complet schimbat și transformarea lui nu a putut trece neobservată. Vedeta a slăbit considerabil și a pus masă musculară, așa cum se poate observa în fotografii.

Transformarea lui Mihai Morar a stârnit numeroase controverse în rândul fanilor, iar acesta a decis să lămurească pe toată lumea.

”DUPĂ 7 SĂPTĂMÂNI…FIMUL, NU POZELE! “Mihai, oprește-te!”. “Ești prea slab!”. “Ești bolnav?”. Am încheiat citatele. Comentariile la poze. Noi suntem poze pentru ceilalți. Poze pe social media. Poze în viața socială. Poze la muncă. Unii, poze și acasă. Ceilalți ne judecă pozele.

Da, poate că sunt prea slab în poze. Dar eu nu trăiesc în acea poză, eu trăiesc în filmul meu. Da, poate că ai dreptate când spui că sunt bolnav, obosit, dar poate că poza e făcută la 5.00 dimineața, epuizat după o tură de parc în alergare. Dar aia e doar o poză, iar starea mea de după alergare nu a încăput în fotografie. Pentru asta, trebuie să îmi developezi tot filmul.

Și, ai grijă la capcana asta: când nu-ți place propriul tău film, schimbă-i scenariul, nu judeca pozele altora. Întoarce-te la filmul tău, acolo ai rolul principal, nu trăi în pozele celorlalți.

Mai sus, sunt doar două poze. Atât. Nici măcar “înainte” și “după”. Și 7 săptămâni distanță între ele. 7 săptămâni de disciplină alimentară. Nu regim, nu dietă! Grijă pentru mâncare. Grijă, nu sfințenie. 7 săptămâni de antrenamente funcționale și alergare. Z.I.L.N.I.C. Grijă pentru mișcare. Chiar și zilele de odihnă înseamnă tot grijă pentru mișcare. Și, cu toate astea, sunt doar două poze. Nimic mai mult. Nu-s nici mândru, nu-i nici laudă. Îmi rulez filmul în continuare. Sunt doar recunoscător că pot face asta și bucuros pentru proces. Procesul e succesul.

Știu că unii abia așteaptă să judece pozele de mai sus. Vă readuc aminte că nu pot să vă arăt tot filmul. Nici continuarea lui. Dar știu că, în scenariul meu, tot ce fac vreau să pornească din minte, să treacă prin trup și să-mi meargă la suflet. Ăsta e filmul meu.”, a spus Mihai Morar.

Citește și: Cum a slăbit Mihai Morar 15 kilograme: Mă simt din ce în ce mai „eu” / Transformare spectaculoasă

Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav: ”Poate că sunt prea slab...”Transformarea lui Mihai Morar, după ce a rămas fără emisiunea de la Antena Stars. Răspunsul lui pentru oamenii care au zis că e bolnav: ”Poate că sunt prea slab...”

Mihai Morar a rămas fără emisiune TV

Mulți s-au întrebat dacă dispariția lui Mihai Morar de pe sticlă are vreo legătură cu pandemia de coronavirus, precum și când va reveni la vreo emisiune.

După o perioadă de tăcere, prezentatorul a declarat în direct la radio că nu mai are contrat cu nicio televiziune din România încă din luna aprilie, în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Daniel Buzdugan și Emma Ștefan.

„Din aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România!’, a declarat el.

Totuși, afacerile îi merg bine, având acum două cafenele. În plus, are mai mult timp liber pentru cele trei fetițe.

Citește și: Ce mari și frumoase s-au făcut gemenele lui Mihai Morar! Mara și Cezara sunt adorabile și își fac tatăl mândru: „Mi s-a împlinit un vis”

FOTO: Instagram

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: