Esti aici
Acasa => Retete => Tort cu miere rapid, la tava

Tort cu miere rapid, la tava

Am descoperit saptamana trecuta acest tort si vreau sa vi-l arat neaparat cat mai repede – este rapid si simplu, dar genial de gustos. Demult nu am savurat un tort cu gust atat de complet, pufos, fraged, aromat si fresh, cu siguranta va fi preferatul familiei pentru mult timp si „bate” chiar vestitul si clasicul tort „Medovik”.

Blaturile se prepara simplu, nu trebuie intinse foi subtiri sau sa aveti mare indemananare pentru a lucra cu ele, doar putina atentie. Singura mea recomandare este, sa alegeti smantana cat mai grasa, fermentata de 30%. Ori puteti combina smantana de 20% cu Mascarpone, pentru a mari procentul de grasime si sa ramana crema ceva mai densa.

In plus, puteti micsora cantitatile in jumatate si va iese un tort mai mic, lucrati o singura tava si taiati blatul in 3 bucati uniforme dar ceva mai mici. Din cantitatile de mai jos iese un tort generos si mare, dar la cat este de bun chiar nu e o problema… Fructele din compozitie le puteti omite, tortul este destul de fresh si fara ele, dar macar niste visine il vor face mult mai interesant.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: