Esti aici
Acasa => Retete => Tort „Caprese”

Tort „Caprese”

Acest Tort Caprese este unul din cele mai populare deserturi italiene, dar mi-a atras atentia nu numai din aceasta cauza. In primul rand, l-am observat pentru ca nu contine deloc faina, blatul exemplar se face cu faina de migdale sau combinata cu alta faina de nuci. Trecand cu ochii toata lista de ingrediente, am zis ca este unul din cele mai perfecte torturi de adaptat la regimul low-carb sau keto, doar sa inlocuiesc zaharul clasic cu indulcitor natural. Si am dat lovitura! L-am savurat cu totii pana la ultima bucatica, are textura fina, ciocolatoasa, usor umeda, frageda – stiu italienii ce este bun…

In varianta clasica Torta Caprese se orneaza doar cu putin zahar pudra deasupra, eu l-am uns cu niste Mascarpone si am pus zmeura – deci, nu l-am stricat deloc. Este un tort foarte bun si fin pentru orice ocazie, se pregateste simplu, puteti inlocui zaharul cu indulcitor(va dau la ingrediente detalii) pentru varianta mai fara remuscari.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: