Esti aici
Acasa => Monden => Tobi Ibitoye, tată pentru a doua oară. Artistul de la Vocea României are o fetiță

Tobi Ibitoye, tată pentru a doua oară. Artistul de la Vocea României are o fetiță

Tobi Ibitoye este în culmea fericirii. Soția sa, Antonia a adus pe lume cel de-al doilea copil. Fostul concurent de la „Vocea României” are o fetiță perfect sănătoasă, considerându-se un bărbat norocos. Cea mică a venit pe lume miercuri, 5 ianuarie, și a primit numele Aria Asèdá. Antonia și Tobi mai iau o fetiță, Arin, în vârstă de 3 ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nigerianul care a participat la Vocea României în 2015 se poate declara un bărbat împlinit. Tobi Ibitoya este căsătorit cu Antonia, iar de curând au devenit părinți pentru a doua oară. Artistul a așteptat cu nerăbdare ca fiica lui să vină pe lume, mai ales că acasă o aștepta Aria, fiica lui cea mare.

Tobi Ibitoye a cucerit publicul cu vocea sa unică, dar și cu carisma pe care o afișa la „Vocea României”. Artistul a făcut parte din echipa lui Smiley, reușind să ajungă până în finala emisiunii. Nigerianul este extrem de fericit că a devenit tătic pentru a doua oară și că atât soția, cât și fiica sa sunt sănătoase.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Bogdan Ioan, la trei ani de când a câștigat Vocea României:„Nu am realizat tot ce mi-am propus”

Citește și: Gemenii Cristinei Bălan, câștigătoarea Vocea României, au împlinit 8 ani!De ce surpriză au avut parte Toma și Matei

Citește și: Oana Moșneagu și Vlad Gherman confirmă treptat povestea lor de iubire.Imagini inedite cu cei doi din Zanzibar

Citește și: Cristina Vasiu a confirmat despărțirea de Alin:„ A trecut deja ceva timp și…”

Tobi Ibitoye a devenit tătic pentru a doua oară

Nigerianul care a cucerit publicul cu talentul său muzical la „Vocea României”, a devenit tată pentru a doua oară. Soția sa, Antonia, a născut miercuri, 5 ianuarie, o fetiță perfect sănătoasă, cu greutatea de 4,2 kilograme. Micuța poartă numele de Aria Asèdá. La scurt timp, soția lui Tobi Ibitoye a făcut primele declarații după naștere.

A fost o sarcină ușoară și fără probleme. Asta mi-a permis să fiu la fel de activă ca înainte și să mă pot ocupa și de Arin, fetița cea mare, iar timpul a trecut uimitor de repede. Bebelușa Aria a crescut foarte repede și a fost mereu mai mare decât media și, de asemenea, foarte activă , mai ales atunci când auzea vocea surioarei sau când citeam povești înainte de somn”, a spus Antonia pentru protv.ro.

Tobi Ibitoye, cel mai fericit tătic

Artistul era nerăbdător să o cunoască pe fiica lui, la fel ca Arin. Antonia a declarat că fiica sa cea mare a creat o legătura cu micuța Aria încă de când era în burtică. Conform acesteia, micuța devenea agitată atunci când auzea vocea surioarei ei Arin. În cee ce îl privește pe Tobi, artistul a reușit să își găsească calmul și echilibrul de care avea nevoie pentru a deveni tată din nou. „Am luat lucrurile pe rând, pas cu pas. Au fost pregătiri normale. Am luat haine, scaun pentru mașină, am renovat și reorganizat în casă, dar, în rest, lucrurile au venit de la sine”, a spus Tobi.

De asemenea, cântărețul este conștient că relația cu Aria o să fie diferită, pentru că Aria și Arin sunt complet diferite. „Experiența va fi cu siguranță diferită. A fost diferită încă din timpul sarcinii, mai ales pentru Antonia. Aria este foarte calmă, mult mai calmă decât Arin. Cred că are de-a face și cu faptul că noi am fost mai calmi, într-un punct foarte bun al relației. Acum totul este mai liniștit și cred că tocmai această liniște s-a transmis și la ea”, a mai spus artistul.

Povestea de dragoste dintre Tobi și Antonia

Spre surprinderea multora, povestea de dragoste dintre Tobi Ibitoye și Antonia a început dintr-o glumă. Artistul se afla cu prietenii săi într-un club din București, iar Antonia cu grupul său în același club. La un moment dat, un bărbat pe care niciunul nu-l cunoștea i-a luat mânat lui Tobi și i-a pus-o în mâna Antoniei. După acel moment, Antonia și Tobi nu l-au mai văzut pe acel bărbat.

Rușinat, artistul și-a cerut scuze în fața Antoniei, iar ulterior au reușit să facă schimb de numere. Această povestea avea loc în perioada când Tobi participa la Vocea României așa că a rugat-o pe Antonia să-i fie alături acolo. Așa a luat naștere iubirea dintre ei. În prezent, Tobi este artist al caselor de discuri Roton și HaHaHa Production.

Sursa foto: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: