Esti aici
Acasa => Moda => Ținutele săptămânii 21 #stilmasculin

Ținutele săptămânii 21 #stilmasculin

Am început anul trecut o campanie de teasing pe contul de instagram @stilmasculin. Îmi doresc să te implic și pe tine care faci parte din comunitatea #stilmasculin. Prin urmare, am publicat acest ghid unde sunt mai multe informații despre cum te pot integra în conținutul meu de pe Instagram.

Pentru a putea crea acest gen de material am nevoie să dai tag @stilmasculin si #stilmasculin în postările tale. Cei care dau tag în stories, în funcție de ținute, primesc un repost la mine pe stories în maxim 24 de ore. Îmi este mai simplu să urmăresc ținutele dacă primesc tag și folosești hashtag-ul. Săptămânal voi alege câteva dintre cele mai interesante ținute. În plus, veți avea ocazia să te urmărească mai multe persoane pe Instagram și să ajungi la persoane care împărtășesc aceeași pasiune.

Aici poți vedea un exemplu de la o ediție anterioară.

Ținutele pe care le-am ales sunt următoarele:

Știu că am primit tag de la mai multe conturi. Voi face următoarea selecție a ținutelor săptămâna viitoare. Iar peste câteva săptămâni voi alege câteva conturi de Instagram din România pe care merită să le urmărești. Mai jos ai și o ținută de a mea.

Cum ți se par ținutele pe care le-am ales? Ai vrea să pun mai multe ținute în cadrul acestui gen de articol?

The post Ținutele săptămânii 21 #stilmasculin appeared first on Stil Masculin .ro.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: