Esti aici
Acasa => Monden => Teo Trandafir a împlinit 53 de ani. Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul Poliției

Teo Trandafir a împlinit 53 de ani. Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul Poliției

Teo Trandafir împlinește, astăzi, 2 iunie, vârsta de 53 de ani, iar colegii ei de la Kanal D i-au pregătit mari surprize în această zi specială. Totuși, prezentatoarea TV a trecut prin emoții cumplite atunci când un polițist a oprit-o în trafic. Desigur, totul a făcut parte dintr-o farsă pe care i-au pregătit-o colegii ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Teo Trandafir împlinește frumoasa vârstă de 53 de ani, iar colegii ei de la Kanal D au avut grijă să fie răsfățată în această zi, așa că i-au pregătit mari suprize. Vedeta a fost așteptată atât de colegul ei de platou, Bursucu, cât și de alți invitați speciali, precum Vladimir Drăghia, Giani Kiriță și Valentin Luca. Cu toții i-au cântat „La mulți ani”, i-au oferit buchete cu flori minunate, un tort spectaculor, prăjituri, iar atmosfera din platoul emisiunii Teo Show a fost una de petrecere.

Teo Trandafir a împlinit 53 de ani. Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul PolițieiTeo Trandafir a împlinit 53 de ani. Ce farsă i-au pregătit colegii cu ajutorul Poliției

Totuși, colegii ei au vrut ca ziua în care împlinește 53 de ani, să fie una memorabilă pentru Teo Trandafir și să nu o uite niciodată. Așa că, i-au pregătit o farsă, iar complice a fost chiar un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere. Vedetei nu i-a venit să creadă în momentul în care a fost oprită în trafic de polițistul complice, care i-a spus șoferului ei că a depășit limita de viteză.

Citește și: Cine a fost primul iubit al lui Teo Trandafir și de ce s-au despărțit:”Mi-am văzut iubirea vieții plecând”

Citește și: Imagini din vila lui Teo Trandafir.Ce a interzis să se întâmple în casa ei

Citește și: Aida Parascan, detalii șocante după pierderea sarcinii:„Bebelușul nu mai trăia de 4 săptămâni”

Citește și: Adevărul despre relația dintre Daniela Iliescu și mama lui Culiță Sterp:„Mama Geta tot timpul…”

Teo Trandafir, farsă de ziua ei

Teo Trandafir a fost oprită în trafic de Alexandru, un polițist din cadrul Brigăzii Rutiere, complice la farsa pregătită pentru vedetă. În momentul respectiv, prezentatoarea TV se afla pe bancheta din spate a mașinii și chiar își făcea probleme că o să întârzie la muncă.

Polițistul: Mai devreme, la intersecție ați fost surprinși de aparatul radar cu o viteză de 75 km/h. Ce înseamnă acest lucru? 580 amenda, 290 în 15 zile și 3 puncte de penalizare. Altă soluție nu avem. Am rugămintea să așteptați în mașină.

După aceea, polițistul a deschis portiera și a
surprins-o pe Teo Trandafir cu un superb buchet cu flori.

Vedeta a răsuflat ușurată că totul a fost doar o farsă, dar emoțiile prin care a trecut în acele clipe, cu siguranță, nu le va uita niciodată.

Teo Trandafir: Tocmai sunam să anunț că întârzii. Vă mulțumesc mult de tot. O să te țin minte pentru asta (n. red.pe reporter). Îmi tremură toate alea…

Sursa Foto: Facebook, Instagram, captură de ecran Kanal D

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: