Esti aici
Acasa => Monden => Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei”, arestat în dosarul spirtului contrafăcut de la Iași! Decizia arestării, contestată!

Tatăl lui Hamude de la „Puterea Dragostei”, arestat în dosarul spirtului contrafăcut de la Iași! Decizia arestării, contestată!

Recent, la Iași, zece persoane și-au pierdut viața după ce au consumat spirt contrafăcut, ce conținea alcool metilic în loc de etilic. Tatăl lui Hamude, de la „Puterea Dragostei”, ar fi una dintre persoanele cercetate de autorități.

După ce, zece persoane și-au pierdut viața, în județul Iași, în urma consumului de spirt contrafăcut, autoritățile au demarat o anchetă pentru stabilirea vinovaților. Până acum, au fost arestați doi cetățeni arabi, suspectați că au fabricat soluția vândută drept alcool sanitar. Conform click.ro, unul dintre ei ar fi fratele lui Hamude, concurent la ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

De asemenea, și tatăl lui Hamude ar fi cercetat cercertat de magistrați pentru ucidere din culpă, înșelăciune și falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse în cazul celor zece ieșeni care au murit intoxicați cu alcool metitic, menționează sursa citată. Dawoud Zuhair Abdel Nabi Ali și Ahmed Fuad ar fi fost arestați duminică noaptea în dosarul spirtului contrafăcut la de Iași.

Citește și: Pandemia de coronavirus a schimbat-o mult pe Raluca Bădulescu! Pentru prima oară în viață, vedeta face sport: „Fac zilnic un program de 20 de minute de exerciții” INTERVIU

Decizia arestării, contestată

Avocata unuia dintre cei doi suspecți afirmă că a contestat decizia judecătorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de arestare preventivă a clientului său.

„A fost admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori pe numele celor doi suspecţi. Am contestat această decizie şi sperăm că instanţa superioară să ne dmita contestaţia. Noi am invocat faptul că cei doi clienţi nu pot reprezenta pericol public, atât timp cât pe sticlele respective erau etichete pe care se specifică faptul că lichidul respectiv era destinat uzului extern, nicidecum celui intern.

Mai mult, măsură arestării preventive nu se impune, pentru că cei doi nu au fost nici măcar în culpă pentru faptele incriminate de către procurori. Am solicitat o măsură preventiva mai blândă, respectiv arestul la domiciliu, şi sperăm că instanţa superioară să ne admită această solicitare”, a declarat luni seara avocată Anca Violetă Drăgoi, conform BZI.

Zece oameni au băut alcool metilic!

Din păcate, consumul de alcool sanitar în anumite medii este o practică obișnuită, însă de data aceasta, cei care au vrut să bea „tărie” au plătit cu viața. Iar asta deoarece spirtul conținea alcool metilic, și nu etilic, așa cum ar fi trebuit, dintr-un motiv cât se poate de simplu – alcoolul etilic este de patru ori mai scump! Totul s-a petrecut la jumătatea lunii trecute, în mai puțin de două săptămâni zece persoane pierzându-și viața în urma consumului de alcool sanitar contrafăcut.

Spirtul, care a fost comandat la București, la pachet cu echipament
de protecție, a făcut, din păcate, zece victime. Decesele pe bandă
rulantă le-au atras atenția medicilor, mai ales căt patru dintre ele
erau din aceeași localitate, Stolniceni Prăjescu. Ulterior s-a stabilit
că toți băuseră alcoolul contrafăcut.

Costel Hugianu, primarul comunei, a declarat că este vorba despre doi bărbați și două femei în vârstă de peste 60 de ani.

Citește și: Alex Pițurcă a înșelat-o pe Cristina Ich. Iertarea l-a costat scump pe Piți Jr.: ”Dacă se îndrăgostește de altă femeie, ușa este deschisă”

Cine este Hamude

Hamude Dawoud (32 de ani) este de origine musulmană, mama lui fiind româncă, iar tatăl lui, iordanian. S-a născut la Amman, dar după despărțirea părinților săi, a venit în România împreună cu mama și frații lui, potrivit wowbiz.ro.

Într-un interviu din 2016, Hamude a mărturisit că tatăl său este un om important în țara lui de origine, unde a lucrat pentru guvern. Modelul a povestit că tatăl său este al doilea om după ministrul mediului din Iordania.

„M-am născut în Amman, Iordania, şi sunt cel mai mare dintre fraţi. Sunt născut într-o familie foarte cunoscută în Iordania, mama e româncă, mai am două surori şi un frate. Părinţii mei au divorţat când eu aveam opt ani şi după ce ei s-au despărţit, eu, mama şi fraţii mei am venit în România. Nu m-am putut acomoda şi m-am întors la tata, în Iordania, dar în 2008 am revenit şi am rămas aici.

Tata şi-ar fi dorit să mă fac aviator, doctor sau inginer, pentru că acolo viitorul copiilor este controlat de părinţi, nu eşti lăsat să faci ce-ţi doreşti, şi acesta este şi motivul pentru care am decis să plec de acolo. Tata este Director de Relaţii Internaţionale la Mediu, este, ca importanţă, următorul om după ministru. Am dat la Medicină, dar după o lună mi-am dat seama că nu mi se potriveşte această facultate. Acum am o afacere. Vorbesc perfect engleza, araba şi româna“, spunea Hamude în 2016.

 Anul trecut, Hamude a intrat în Casa „Puterea Dragostei”, pentru a-și găsi sufletul-pereche.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: