Esti aici
Acasa => Monden => Super gafa BBC cu Meghan Markle și Prințul Harry, care face valuri pe internet: “Ce obrăznicie!”

Super gafa BBC cu Meghan Markle și Prințul Harry, care face valuri pe internet: “Ce obrăznicie!”

Se întâmplă și la case mai mari! Jurnaliștii de la BBC au făcut o super gafă care face valuri pe internet, în prim plan fiind familia regală britanică. Postul TV britanic a difuzat un reportaj despre Meghan Markle și Prințul Harry, însă au folosit ca ilustrație o fotografie cu cei doi de la muzeul figurilor de ceară.

Într-o emisiune de mare audiență de la BBC, a avut loc o dezbatere despre Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, însă a fost aleasă o fotografie complet greșită pentru a ilustra materialul video. Astfel, familia regală apărea încremenită în imagini pentru că fotografia era, de fapt, cu statuile de ceară care îi întruchipează.

Așadar, în timp ce prezentatoarea postului de televiziune BBC vorbea despre avioanele particulare folosite de prinţul Harry şi soţia lui Meghan, pe fundal era o imagine cam ”îngheţata” cu cei doi. Totul în condiţiile în care fotografiile cu ei în carne şi oase nu sunt tocmai rare, potrivit stirileprotv.ro.

“Ce obrăznicie din partea celor de la BBC!” – au fost mustrați pe internet urnaliştii BBC.

Ulterior a fost o adevărată anchetă în redactia BBC pentru că toată lumea s-a întreabat cine a fost aiuritul din redacţie care a ales poza cu figurile de ceară, în locul uneia mai puţin crispate, având în vedere privirea cam fixă a ducesei Meghan.

Episodul ocupă un loc binemeritat pe lista cu gafe memorabile din televiziuni.

 

 

 

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: