Esti aici
Acasa => Stil => Ștefania lansează cel de-al doilea single din cariera ei, “Solo Un Momento”

Ștefania lansează cel de-al doilea single din cariera ei, “Solo Un Momento”

Ștefania lansează azi cel de-al doilea single din cariera sa, “Solo Un Momento”, însoțit  de un videoclip plin de energie pozitivă!

“Solo Un Momento” este o piesă care transmite energie pozitivă și în care dansul și muzica se completează perfect! Artista ne încurajează să ne exprimăm liber și să ne lăsăm cuprinși de energia muzicii.  “Mă simt extraordinar că pot face muzică și că o pot completa cu dans. Dansul este prima mea dragoste, iar acesta este principalul motiv pentru care în orice material muzical pe care îl voi lansa, dansul va fi prezent. Așa mă exprim eu cel mai bine, prin dans, dar muzica îmi completează partea de suflet la care dansul nu a putut ajunge” declară Ștefania.

În videoclip apar 8 dansatori alături de Ștefania, care realizează o coregrafie complexă, de la începutul și până la sfârșitul piesei. Conceptul de dans a fost creat de Chady, un coregraf foarte cunoscut în industria de show biz din România.

Stefania lansează cel de-al doilea single, "Solo Un Momento"

Single-ul este produs de Speak, textul piesei este scris de D.A.M, iar de partea de mix și master este responsabil Max Kissaru.

În Septembrie 2017, Ștefania a lansat primul său single “Drinking about you”, o piesă care s-a bucurat de mult feedback pozitiv. Tot în toamna anului 2017, Ștefania i se alătură lui Speak, pe piesa “Timpul”, piesă care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări. Ștefania s-a lansat în zona muzicală, realizând un cover la piesa “Nentori” al Arilenei Ara, care a depășit 1,3 milioane de vizualizări pe Youtube, într-un timp foarte scurt. În cele din urmă, managementul Arilenei Ara, a urcat pe canalul oficial al artistei coverul realizat de Ștefania.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: