Esti aici
Acasa => Monden => Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am câștigat aproape 30.000 de euro”

Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am câștigat aproape 30.000 de euro”

La fel cum au procedat și alte vedete, Ștefan Stan s-a reprofilat, din cauza pandemiei, și acum joacă poker. Vedeta a povestit, într-un interviu recent, că noua sa ocupație i-a rotunjit veniturile, până în prezent, cu aproximativ 30.000 de euro, sumă despre care crede că este mică și pe care speră, în viitor, să o mărească considerabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși în ultima perioadă, a renunțat, pentru că soția lui este însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului, artistul nu vrea să lase pasiunea lui deoparte. În prezent, artistul se ocupă doar de familie, dar are de gând să reintre în circuit, în forță, după ce bebelușul se va naște. Ștefan Stan vrea să joace poker în turneele internaționale care urmează să aibă loc anul viitor.

Ștefan Stan joacă poker pe bani: „Am hotărât să mă reapuc”

Lui Ștefan Stan îi place să joace poker și joacă de peste noua ani, doar că, în ultima perioadă, s-a cam lăsat de el. A revenit de puțin timp în circuit.

„Am hotărât să mă reapuc de poker. Am câteva turnee internaționale la anul la care aș vrea să particip. Este a doua meserie pe care o fac bine. Joc de nouă ani.

Multe turnee câștigate, dar numai în țară, momentan. Mă gândesc să o iau internațional. Câștigurile variază, poți câștiga 2.000 de euro, dar și 200.000. Ce pot să spun, câștigurile mele nu depășesc, momentan, 30.000 de euro. La turneele de poker ai intrări de 300 – 1.000 de euro și poți să pleci acasă după numai 10 minute.

Sau să ajungi la masa finală și să intri în bani, cum se zice. Momentan, joc de antrenament. Abia de la anul încep vertiginos. Acum îmi fac mâna, cum se spune. Până la urmă, este un sport. Combinat în cunoștințe, tactică și noroc”, a spus Ștefan, potrivit cancan.

Citește și: Cum a cerut-o Ștefan Stan de soție pe iubita lui: ‘I-am oferit inelul care a fost al mamei mele’

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19: „A luat virusul din spital!”

Citește și: Tatăl Andreei Esca a împlinit 83 de ani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…’

Artistul va deveni tată pentru a doua oară

Ștefan Stan a devenit tată, pentru prima oară, în decembrie 2020 și visul de a avea mai mulți copii i s-a îndeplinit surprinzător de repede. Soția sa, Simona, este deja însărcinată în șase luni și îi va dărui încă o fetiță.

Artistul a ales deja un nume special pentru cel de-al doilea copil al său și spune că nu se va limita aici pentru că își dorește o familie numeroasă.

Sunt din nou gravidă, în patru luni. Este tot fetiță, o să o cheme Mira Maria. Am făcut testul genetic și știm sută la sută ce e copilul. Sarcinile sunt cam la fel.

Acum, la a doua sarcină, mi-a fost de 3-4 ori rău, în rest aceleași stări. Cu Elif nu mi-a fost rău deloc. Aș vrea ca a doua fetiță să nu doarmă tot timpul cu noi, ca Elif. Am obișnuit-o așa și nu e bine’, declarat Simona la Kanal D, acum 2 luni.

Ștefan Stan este foarte încântat de ideea că va deveni din nou tătic. „Noi ne-am mai dorit un copil. Eu aș mai vrea încă unul, dar Simona a zis că e frână deocamdată. E diferență de un an și trei luni între ele. Vor merge la aceeași grădiniță, aceeași școală’, a spus solistul.

A fost extrem de emoționat când s-a născut prima fetiță

În decembrie 2020, Simona a născut prin cezariană o fetiță care i-a adus o bucurie imensă tatălui ei.

„Nu pot să exprim cum mă simt, e un dar divin. O aşteptăm din clipă în clipă pe scumpa noastră. Simona e însărcinată în 38 de săptămâni, iar micuţa are deja, potrivit ecografului, 3,600 kg. Ne-am mutat anul acesta la casă, deşi a fost destul de greu.

Nu ştiam la ce eforturi financiare ne băgăm în plină criză, eu nu am avut concerte aşa cum aveam înainte, ca de altfel toţi artiştii, ne-a fost foarte greu.

Însă, am fost preocupaţi să ne amenajăm cuibul şi să o aşteptăm pe prinţesa noastră cum se cuvine. Tocmai ce am montat bucătăria şi camera ei, declara artistul pentru Click.ro la acea vreme.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: