Esti aici
Acasa => Monden => SOS libidou! De ce bărbații își pierd cheful de a face sex

SOS libidou! De ce bărbații își pierd cheful de a face sex

Parcă ați devenit simpli colegi de apartament? Psihologii îți explică de ce bărbații își pierd cheful de a face sex. Da, chiar și lor li se întâmplă.

Este foarte stresat

Nu, nu e un motiv banal! Stresul are un impact devastator asupra sexualității bărbatului, mai rău decât o boală serioasă.

Stresul poate avea legătură cu job-ul, banii, responsabilitățile vieții, noua ipostază de părinte, provocările de părinte de adolescent etc

E preocupat de performanță

Un bărbat care are anxietate de performanță, care se simte rușinat, care este foarte preocupat de erecție sau pierderea ei ar putea să aibă o dorință sexuală din ce în ce mai diminuată.

Citește și:

Sunt foarte des întâlnite! 4 mituri despre masturbare

3 motive pentru care femeile mimează orgasmul

Partenera îl respinge

Dacă partenera vrea să facă sex numai de Paște, Crăciun și zilele de naștere, nici nu e de mirare că bărbatul la un moment dat va bate în retragere.

La fel dacă ea este de părere că sexul nu înseamnă plăcere, ci o modalitate de a face copii sau o datorie de nevastă.

Bărbatul își pierde cheful de a face sex și dacă partenera este foarte restrictivă în ceea ce privește pozițiile, frecvența, durata actului sexual.

Lipsa conexiunii emoționale

Bărbatul nu este o mașină de făcut sex, fără sentimente. Și bărbații simt nevoia să fie iubiți, să se simtă admirați, importanți pentru femeia care le este alături.

Lipsa conexiunii emoționale este unul dintre motivele des enumerate de bărbații cu probleme de libidou.

Foto: Shutterstock

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: