Esti aici
Acasa => Monden => Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor: „Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea”

Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor: „Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea”

Sorin Pușcașu a fost nevoit să părăsească Survirvor România din motive medicale. În momentul în care a avut acces la telefon, Sorin a rămas uimit de cât de hulit este de către oamenii de acasă pentru conflictele pe care le-a avut cu Albert Oprea. De asemenea, consideră că fanii emisiunii au făcut propagandă împotriva lui și a lui Starlin.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sorin Pușcașu a fost eliminat de la Survivor România, emisiune difuzată de Kanal D, din motive medicale. Acesta a tot avut conflicte cu Albert Oprea în Republica Dominicană, iar oamenii de acasă l-au taxat pe Sorin pentru acest lucru. În momentul în care a avut acces la rețelele sociale, Sorin Pușcașu a rămas uimit să vadă de cât de mult este hulit de oamenii de acasă și este dezamăgit de reacțiile publicului.

Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor: „Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea”Sorin Pușcașu, dezamăgit de fanii Survivor: „Am fost șocat. Au făcut propagandă împotriva mea”

Am văzut foarte multe chestii ale unui fost concurent, nu vreau să dau importanță, asta se caută. (n.r- Alin). Referitor la Albert, așa cum s-a spus, că el este cel mai bun, ar trebui să demonstreze mai întâi. La început îl trimiteam mereu la strategii, după care a picat. De atunci nu pot să mai consider că el este unul dintre cei care ar putea să câștige această competiție”, a declarat Sorin Pușcașu, la Teo Show.

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Ce s-a întâmplat în familia lui Sorin Pușcașu, după acuzațiile de la Survivor:”S-a ajuns prea departe”

Citește și: Ana Porgras, adevărul despre relația cu tatăl său, după divorțul părinților:„Am rămas cu sechele”/ EXCLUSIV

Citește și: Care este legătura dintre Jador și nepoata Elenei Merișoreanu:„M-a susținut la Survivor și…” EXCLUSIV

Sorin Pușcașu: „E o manipulare mare acasă ”

Sorin Pușcașu a avut un conflict etern cu Albert Oprea la Survivor România, iar fanii celui din urmă s-au mobilizat. Fostul Războinic a spus că a urmărit câteva emisiuni în care se vorbea despre el și că toată lumea l-a văzut pe Albert ca fiind o victimă.

Încerc să nu mai taxez, dar e foarte greu pentru că am fost șocat de ce se întâmplă acasă. E o manipulare mare acasă. Am văzut ceva emisiuni și ce se vorbea despre mine. Eu sunt același om. Lumea de acasă a vorbit despre el ca victimă”, a mai declarat Sorin Pușcașu.

Sorin Pușcașu, dezamăgit de publicul Survivor

Sorin Pușcașu spune că era deranjat de faptul
că Albert Oprea era desemnat săptămână după săptămână favoritul publicului, în
condițiile în care el nu prea mai aducea puncte. De asemenea, fostul Războinic
este dezamăgit că oamenii de acasă au făcut o „propagandă” împotriva lui și a
lui Starlin.

„Am fost acuzat atât eu, cât și Starlin că am dat oamenii buni afară din echipă.

Albert a arătat cu degetul către mulți oameni buni din echipă. Au rămas doar doi și le va fi greu să lupte cu faimosii. De aia eram atât de vehement. Apăruse o frustrare că el era favoritul publicului săptămâni la rând și nu ne ajuta în niciun mod. Nu cred că am ce să zic mai mult de atât. Îmi pare rău că lumea de acasă, în loc să ajute această echipă, au făcut o propagandă împotriva mea și a lui Starlin”, a mai spus Sorin Pușcașu, recent eliminat de la Survivor România.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: