Esti aici
Acasa => Monden => Sora Deliei Matache a născut cu 2 zile mai devreme. Oana a pozat goală înainte să nască

Sora Deliei Matache a născut cu 2 zile mai devreme. Oana a pozat goală înainte să nască

Sora Deliei Matache a născut în această după-amiază un băiețel perfect sănătos și foarte mare, după cum dezvăluie bunica Gina Matache. Tot bunica a spus, în premieră, și numele pe care Oana l-a ales pentru cel de-al doilea copil: Bogdan. Înainte să plece la spital, Oana a pozat goală, aceasta fiind forma ei inedită de a-și lua la revedere de la burtică.

 

„Eu sunt acasă, nu la spital pentru că am rămas cu fetița, cu Jessica. Am vorbit doar cu ginerele meu deocamdată și mi-a spus că și Oana, și băiatul sunt bine. Copilașul este perfect sănătos și foarte mare și îl vor boteza Bogdan. Are 3.3 kilograme, cred că din acest motiv a și venit mai devreme. E toată familia cu Oana la spital Și Delia, toate rubedeniile!, a declarat Gina Matache la Antena Stars, imediat după fericitul eveniment.

Oana „Cosânzeana”, sora Deliei trebuia să nască marți, însă băiețelul a avut alte planuri și a venit pe lume astăzi, cu două zile mai devreme.

Înainte să plece în sala de nașteri, Oana a pozat goală în baia rezervei sale din spital și a postat fotografia îndrăzneață pe Instagram.

„Adio, burtica mea!”, scria Oana dimineață, în dreptul pozei, care o înfățișa dezbracată, în toată splendoarea sa de gravidă pe ultima sută de metri.

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: