Esti aici
Acasa => Monden => Sora Anei Porgras, primele declarații după eliminarea gimnastei de la Survivor: „Era clar că Jador…”

Sora Anei Porgras, primele declarații după eliminarea gimnastei de la Survivor: „Era clar că Jador…”

Ana Porgras este ultima concurentă eliminată de la Survivor. O serie de controverse au luat naștere după ce a fost nominalizată de Jador, iar acum sora Faimoasei face primele declarații după ce sora ei a părăsit competiția sportivă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Eliminarea gimnastei Ana Porgras de la Survivor nu a fost acceptată de mulți fani, care au semnat chiar și o petiție pentru a se reîntoarce în concurs. Cum regulamentul nu prevede ca un fost concurent să revină, după ce a fost eliminat, momentan în concurs vor intra alte patru noi concurente.

Sora Anei Porgras, primele declarații după eliminarea gimnastei de la Survivor: "Era clar că Jador..."Sora Anei Porgras, primele declarații după eliminarea gimnastei de la Survivor: "Era clar că Jador..."

S-a propus chiar ca Ana Porgras să ocupe locul Roxanei Nemeș, care a plecat în urma unei accidentări, însă nu pare să mai există cale de întoarcere.

Sora gimnastei Ana Porgras: ”A fost groaznic, am plâns”

Georgiana, sora Faimoasei, a vorbit în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă despre plecarea surorii sale de la Survivor, sezonul 2. Ea a povestit cum a trăit alături de mama ei momentul eliminării și chiar dacă se aștepta ca Jador să o nominalizeze, plecarea ei a fost o surpriză.

A fost groaznic. Eram cu mama mea și nu ne așteptam. Știam că Jador o să o nominalizeze, dar nu ne așteptam să iasă. Am plâns.

Nu se aștepta să iasă, pentru că erau la vot alți concurenți și atunci s-a gândit că pe traseu face față. Ana nu e o persoană căreia îi place să se certe. Își vede de treaba ei, așa cum a făcut și în competiție. Ea nefiind vocală, publicul nu se aștepta ca ea să fie nominalizată. Ana a simțit nevoia să spună adevărul și de acolo a pornit totul. De acolo și nominalizarea”, a povestit sora Anei Porgras.

Citește și: Simona Hapciuc, despre relația dintre Ana Porgras și Zanni:„Erau împreună”

Citește și: A fost sau nu bătută sau nu gimnasta Ana Porgras de antrenorii Belu și Bitang?„Cel puțin cu mine…”

Citește și: Cum arăta Irina Ceban de la Survivor înainte de operațiile estetice:„Am avut un complex”

Citește și: Geanina Ilieș, totul despre noua emisiune de la PRO TV – „Hai să fim SUPER”:„Nu vreau să mă înfund în anxietăți”/ INTERVIU

Sora Anei Porgras: „Era clar că Jador nu o nominaliza pe Elena”

Georgiana este de părere că nominalizare lui Jador a venit din cauza faptului că cei doi nu s-au apropiat deloc pe parcursul competiției. Consideră că votul artistului s-a făcut pe criterii sociale și nu sportive. Și-a asumat votul, însă nici chiar Faimosul nu s-ar fi așteptat ca Ana să plece.

Jador a nominalizat-o pentru că nu a avut niciun fel de raport, în afară de faptul că erau colegi, nu au avut vreo apropiere. Era clar că o va nominaliza pe Ana și nu pe Elena. Nu cred că e Zanni de vină. Jador a făcut același lucru pe care l-au făcut ei când au nominalizat-o pe Elena. A nominalizat social, nu sportiv.

Problema e că Jador nu își asumă, ceilalți și-au asumat. Jador nu avea de unde să știe cum votează lumea acasă. El a votat cu cine se înțelegea mai puțin din acea echipă”, a spus Georgiana pentru wowbiz.ro.

Petiție ca să se întoarcă Ana Porgras la Survivor

Zeci de mii de fani își vor preferata din nou în concurs și au semnat chiar o petiție în acest sens. În doar câteva ore s-au strâns zeci de mii de semnături!

Deși a fost eliminată din competiție ca urmare a voturilor publicului, Ana Porgras de la Survivor este dorită înapoi de către fanii săi, care au făcut o petiție în acest scop. Aceștia o consideră ‘cea mai bună concurentă din toate fetele’ și susțin că nu merită să plece acasă.

‘Ana, concurenta de la Survivor, cea mai bună concurentă
din toate fetele din competiție, a fost eliminată pe nedrept și vrem
revenirea ei în competiție’
– și-au motivat fanii Anei dorința.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: