Esti aici
Acasa => Familie => SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu succes garantat

SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu succes garantat

FORESTRA CONSTRUCT și SOLID OAK EXPERT produc mobilier 100% din lemn masiv. Companiile exportă în Marea Britanie, Austria și Germania.

 

 

MIHAELA TURC, manager FORESTA și SOLID OAK EXPERT: „Piața externă a scăzut anul acesta undeva la 60-65%, însă internul dimpotrivă. De când participăm la târgurile BIFE-SIM, MOBILA EXPO, Salonul de Mobilă Sibiu, pot spune că vânzările pe piața românească au crescut considerabil. Credem că livrarea la termen este unul dintre atu-urile noastre. Dar și calitatea mobilierului pe care îl executăm este un factor important. Mergem pe stejar 80%, dar lucrăm și în funcție de bugetul clientului. Producem și mobilă din fag, iar pentru pensiuni lucrăm în brad. De exemplu, chiar acum înnobilăm un hotel de 4 stele în Austria. De asemenea, producem mobilier din brad sau fag pentru tabere de copii din Austria. Momentan, în Germania livrăm doar uși. Cea mai mare piață pentru noi o reprezintă Marea Britanie, unde mobila noastră se adresează celor cu nivel mediu spre high class, dar avem și clienți care chiar dacă nu au veniturile foarte mari țin să-și orneze locuința cu mobilier trainic, natural.”

 

Stilurile pe care le abordează SOLID OAK EXPERT sunt atât clasic, cât și modern. Lucrează cu designeri din Franța și din Anglia, dar fiind o afacere de familie, contribuie fiecare cu ce știe mai bine. Compania are 12 colecții în portofoliu, în 1.400 de piese, dar lucrează și mobilier personalizat, la comandă.

 

MIHAELA TURC, manager FORESTA și SOLID OAK EXPERT: „Liniile clasice le promovăm în colecțiile COUNTRY și ABOUSON, realizate de un designer francez. Colecțiile TEMPLE și ELEGANCE sunt opera unui designer englez, ca și colecția ARTISAN  pe care am prezentat-o anul trecut la expoziția de la BIRMINGHAM, la care participă partenerii noștri englezi. În rest, designul îi aparține soțului meu, care realizează proiectele pentru mobilierul la comandă. Noi încercăm să ne păstrăm nișa, să producem numai din lemn masiv, să realizăm produse bio și de calitate. Acum se vinde foarte bine produsul care combină lemnul cu metalul. Toată lumea produce mobilier din lemn cu metal. Noi combinăm însă lemnul cu inox,  iar datorită prețului mai mare ne poziționăm în segmentul mobilierului de lux. Finisajul de ulei gri cu inox e propus și gândit de fiul meu.”

 

Structurați pe două nișe, FORESTA CONSTRUCT, care realizează produse de serie din stejar rustic si cer și SOLID OAK EXPERT, care produce mobilă pe comandă, personalizată, cele două companii s-au impus pe piața locală și internațională prin atenția la detalii, calitatea mobilierului și respectul față de client.

 

 


 

Mai multe despre produse pe solidwoodexpert.com

 

 

Articolul SOLID OAK EXPERT, o afacere de familie cu succes garantat apare prima dată în Revista Mobila.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: