Esti aici
Acasa => Monden => Site-uri web cashback: cum funcționează

Site-uri web cashback: cum funcționează

Profitați de portalul cashback Tipli

A face bani prin cashback este una dintre cele mai ușoare modalități de a crea o sursă suplimentară de venit. 

Fiți în pas cu moda fără grija cheltuielilor exagerate

Indiferent cât de mult doriți să faceți economie, tot sunteți nevoiți să cumpărați lucruri din când în când – toți avem nevoie de îmbrăcăminte și încălțaminte, până la urmă – dar puteți economisi și primind bani înapoi.

S-ar putea să sune prea frumos pentru a fi adevărat, dar majoritatea comercianților oferă șansa de a obține cashback.

Un astfel de comerciant este magazinul online specializat în vânzarea de încălțăminte Epantofi, partener Tipli.

În oferta acestuia se găsesc diverse colecții și modele de încălțăminte ale unor mărci cunoscute, accesorii la modă și marochinărie: curele, portofele, genți, serviete și altele.

Pentru a primi cashback, puteți folosi portalul de cumpărături Tipli și puteți economisi cumpărând orice de la unul dintre magazinele partenere.

Fashion Days este unul dintre cele mai recunoscute magazine de modă online din România, de asemenea partener Tipli. 

Aceasta este destinația perfectă pentru toți iubitorii de modă, stil și calitate. Magazinul oferă o mare varietate de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de modă. 

Găsiți aici atât mărci mall cât și premium care pot fi ale dumneavoastră cheltuind mai puțin, trebuie doar să faceți un click în plus și veți primi bani înapoi din fiecare cumpărătură online.

Crescătorii de animale pot economisi cu Tipli

Nevoile animalelor dumneavoastră de companie sau ale celor din ogradă sunt de asemenea importante. Căutarea hranei adecvate, a accesoriilor potrivite, precum și a jucăriilor devine mai puțin stresantă cu Zooplus. Acest magazin online este specializat în produse și accesorii pentru animale și partener Tipli. 

Cumpărând hrana zilnică pentru animalele din curte sau de companie  prin intermediul portalului de cashback economiile dvs vor fi considerabile.

Tipli – condițiile pentru a beneficia de cashback

Pentru a primi o rambursare a achizițiilor dvs. online, trebuie să fiți înregistrat pe portalul Tipli. 

O altă condiție este să accesați magazinele online prin portalul Tipli înainte de a plasa comanda. Datorită redirecționării dvs. prin Tipli, magazinele partenere vor recunoaște că Tipli v-a adus pe site-urile lor și vă vor oferi procentele stabilite.

Produsele pe care le cumpărați, le primiți direct de la retailer, dar primiți și niște bani de pe site-ul cashback. Adesea este vorba despre un procent din prețul total pe care l-ați plătit.

Site-urile cashback au link-uri către comercianți specializați în vânzarea de servicii și mărfuri diferite, de la produse alimentare și articole de toaletă, la polițe de asigurare ori servicii de protecție.

Pe scurt, cashback este dat atunci când cumpărați ceva și primiți un mic procent înapoi din banii pe care i-ați cheltuit, la o dată ulterioară.

Dacă doriți să profitați și mai mult, explorați oferta de cupoane de reducere și economisiți dublu din cumpărăturile online.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: