Esti aici
Acasa => Monden => Sînziana Iacob a născut. Primele imagini cu bebelușul

Sînziana Iacob a născut. Primele imagini cu bebelușul

Sînziana Iacob, cunoscută drept Sînziana Sooper, a născut și este în culmea fericirii. Proaspăta mămică a făcut anunțul pe rețelele de socializare și a postat și primele imagini cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Sînziana Iacob a născut un băiețel perfect sănătos. Cunoscuta vloggeriță a născut pe cale naturală și a dezvăluit și numele pe care îl va purta micuțul.

Sînziana Iacob a născut

Sînziana Iacob a devenit mamă pentru prima oară în această dimineață și a anunțat că băiețelul a avut peste 3 kilograme și jumătate și 52 de cm la naștere.

Sînziana Iacob a născut. Primele imagini cu bebelușulSînziana Iacob a născut. Primele imagini cu bebelușul

„3 iunie 2021 a venit pe pământ minunea și bucuria. Vi-l prezentăm pe Nor Iacob. Născut in aceasta dimineață la 6:30, cu 3635 kg, 52 cm, prin naștere naturală. Nota 10!

Și ca să fim bine înțeleși din prima, vorbim despre un Nor pufos, un Nor de Lumină, un Nor Norocos, pe un cer întotdeauna senin. Un Nor din care rasare curcubeul”, a scris Sînziana Iacob pe Instagram.

Citește și: Sînziana Iacob este însărcinată pentru prima dată:„Sunt cea mai fericită”

Citește și: Vulpița a născut!Veronica Stegaru a devenit și mamă de băiat

Citește și: Laura Cosoi s-a fotografiat când o alăpta pe fiica cea mică:„Pierzi câte 500 de calorii pe zi”

Citește și: Michele Morrone a răspuns la cea mai controversată întrebare:e gay sau nu?

Cum a anunțat Sînziana Iacob că este însărcinată

În februarie 2020 s-a căsătorit cu Alexandru, iubitul ei, iar fericirea lor a fost completă în momentul în care au aflat că vor deveni părinți.

„Parents to be. În 2020 Dumnezeu a trimis la noi o Scânteie de Lumina Divină, Pură și Curată, ca o picătură de roua. În Inima mea Cerească e doar cântec, bucurie și recunoștință, mulțumind zilnic pentru așa o magnifica splendoare! În inimamea de Soare de 3 luni este cea mai mare sărbătoare! Te iubesc, Alexandru Iacob! Sunt cea mai fericită pentru că în această călătorie, Tu ești cel care mă ține în inimă, în brațe și de mână!”, a scris Sinziana Iacob, pe Instagram. 

Sînziana Iacob este una cele mai apreciate vloggerițe de la momentul actual. În trecut, frumoasa blondină făcea parte din echipa Black&White, alături de Cudeea, soția lui Skizo Skillz, mămică de doi copii acum. Cele două sunt foarte bune prietene, ambele fiind pasionate de estetica frumosului, extrem de creative și cu un vibe foarte pozitiv. Acum, Sînziana și Deea vor mai avea ceva în comun: copiii.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: