Esti aici
Acasa => Monden => Simona Sensual, victima unui jaf la început de an. Hoțul a fost filmat

Simona Sensual, victima unui jaf la început de an. Hoțul a fost filmat

Simona Sensual a fost victima unui jaf chiar în prima zi a anului, mai bine zis a fost victima unei tentative de jaf, deoarece hoțul nu a reușit să-și ducă misiunea la bun sfârșit. Un individ a încercat să dea spargere la depozitul din Pitești al firmei pe care o deține Simona Suhoi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul nu a început bine pentru Simona Sensual, care a fost victima unui jaf chiar pe 1 ianuarie. Din fericire, bărbatul care a încercat să dea spargere la depozitul firmei pe care o deține Simona Suhoi în Pitești nu a reușit să-și ducă tentativa la final.

Simona Sensual, victima unui jaf chiar în prima zi a anului

În ultimii ani, Simona Sensual s-a dedicat vieții spirituale, s-a și căsătorit în secret și a divorțat la scurt timp, iar mai apoi a intrat în afaceri. Vedeta este proprietara unui brand care produce prăjituri și produse de panificație, pe care le comercializează în mai multe orașe din țară. În prima zi a acestui an, un individ care nu a fost identificat până în prezent, a încercat să forțeze ușa depozitului din Pitești, dar nu a reușit. Simona chiar l-a filmat pe agresor în timp ce încerca să spargă ușa.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Simona Sensual. Are și un talent ascuns!

Citește și: Andreea Tonciu, zilnic la spital înainte să plece la Survivor România: „Mi-a apărut ceva pe…”

Citește și: De ce și-a schimbat Anamaria Prodan yala de la vila din Snagov:„I-am promis lui Reghe ca voi recupera tot’

Citește și: Irina Tănase, mesaj pentru Liviu Dragnea, care a părăsit-o după 8 ani:„Este singurul bărbat pe care îl iubesc’

”Așa am început anul, cu o tentativă de jaf la firmă. Cineva a încercat să intre în depozit chiar pe 1 ianuarie. Bănuiala mea e că e un fost angajat, care a plecat cu ceva vreme în urmă. Am găsit ușa forțată și am verificat pe camere, așa mi-am dat seama. Nu am mai anunțat poliția, pentru că am ajuns acolo pe 3 ianuarie și oricum era inutil.

Eu am depozitate acolo mai multe utilaje, le-am adus cu un elevator, mi-e greu să cred că cineva ar putea să plece cu ele în spate. Unele nici nu încap pe ușă, ar trebui spartă ca să poată fi scoase de acolo. Iar ușa e foarte bine securizată din interior”, a declarat Simona Sensual pentru WOWbiz.ro.

Ghinion în dragoste, noroc în afaceri

După ce s-a retras din showbiz, Simona Sensual s-a dedicat afacerilor și, după cum mărturisește, are de gând să-și extindă business-ul.

”Cel mai probabil, toate utilajele din Pitești le voi aduce în București. Am în plan să-mi deschid o ciocolaterie gen coffe-to-go, unde să găsești și produse alimentare și să fie deschisă non-stop. Am găsit două spații, unul care ține de Hotel Ambasador și altul în Piața Romană. Trebuie doar să mă decid pe care-l închiriez”, a mai spus Simona pentru sursa citată.

În ceea ce privește latura personală, vedeta nu a avut la fel de mult noroc dragoste… Lucrurile nu stau foarte bine pe plan amoros pentru Simona Sensual, după ce în 2020 s-a despărțit de soț. Mai mult, ea susține că în actualul context și-a dat seama că îi este mai bine singură.

„Viața mea este baza, dacă nu ești bine și spiritual, logic că nu e bine. Nu sunt cu nimeni. Sunt singură, da. După pandemia asta mi-am dat seama că e mai bine să fii singur’, a precizat Simona ex-Sensual la Star Matinal.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: