Esti aici
Acasa => Monden => Simona Hapciuc de la Survivor, detalii dureroase din trecut. A fost abandonată de familie

Simona Hapciuc de la Survivor, detalii dureroase din trecut. A fost abandonată de familie

Simona Hapciuc de la Survivor este o femeie puternică, însă are un trecut dureros. Concurenta din echipa Faimoșilor a fost pusă de fostul iubit să facă avort, iar familia ei a abandonat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Nu este deloc ușor să fii mamă singură, însă Simona Hapciuc de la Survivor face tot ce poate pentru ca fiul ei să nu simtă lipsa tatălui. Concurenta i-a povestit colegei sale, Elena Marin, despre momentul în care fostul iubit și mama lui au aflat că e însărcinată.

Simona Hapciuc de la Survivor, detalii dureroase din trecut. A fost abandonată de familieSimona Hapciuc de la Survivor, detalii dureroase din trecut. A fost abandonată de familie

Simona Hapciuc și-a crescut singură copilul fără niciun ajutor din partea nimănui, mai ales că familia a abandonat-o pe concurenta de la Survivor. Tatăl acesteia a murit, iar rudele sale nu au mai ținut legătura cu ea.

Eu și Dimitrie am fost până la Survivor nedespărțiți. Nu a existat să fac ceva fără el. Dimitrie, pe lângă faptul că nu are tată, nu are niciun bunic. Ai mei m-au părăsit, tatăl meu a murit și familia lui taică-su nu a dat niciun semn de viață.

Când a aflat maică-sa că vom avea acest copil, ea a fost complet împotriva copilului. Noi două aveam o relație super bună și chiar credeam că mă iubește. Nu avea nimic împotriva mea, ea avea ceva împotriva copilului”, a mărturisit concurenta. 

Citește și: Ce copil frumos are Simona Hapciuc de la Survivor. A fost părăsită când a rămas însărcinată

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, dezvăluire dureroasă: „Tatăl copilului mi-a zis fie să avortez, fie mă părăsește”

Citește și: Cum arăta Simona Hapciuc de la Survivor, înainte de operațiile estetice. Și-a mărit sânii și buzele

Citește și: Simona Hapciuc de la Survivor, filmată complet dezbrăcată. Cum a ajuns în pat cu un bărbat celebru

Ce îi va spune Simona Hapciuc de la Survivor copilului său despre tatăl lui

Concurenta din echipa Faimoșilor a povestit cu lacrimi în ochi cum fostul ei iubit a pus-o să facă avort. Simona Hapciuc nu a vrut sub nicio formă să renunțe la copilul ei, chiar dacă bărbatul a amenințat-o că se vor despărți. Concurenta a mai mărturisit că și mama fostului ei iubit a fost împotriva copilului.

Simona Hapciuc de la Survivor a povestit ce îi va spune băiețelului ei atunci când acesta va întreba de tatăl său. Deocamdată, Dimitrie este destul de mic și nu știe ce se întâmplă cu adevărat în familia lui și de ce a fost părăsit de tatăl său.

„Când mă va întreba de tatăl lui, m-am hotărât să-i spun că tatăl lui îl iubește foarte mult. Că tatăl lui și l-a dorit foarte mult, că așa a fost la moment dat, dar că tatăl lui a avut de ales între a rămâne alături de Dimitrie sau a-l lăsa pe Dimitrie să fie fericit alături de mama lui. Și cum tati îl iubește atât de mult, a ales să plece ca Dimitrie să poată fi fericit cu mama lui.

El a spus îți mai dau o zi să te hotărăști eu sau copilul. Poți să te gândești în seara asta. Dacă alegi copilul, o să rămâi singură, iar dacă vrei să rămânem împreună, mergem și faci avort. Atunci i-am spus că nu am nevoie de o seară. Pentru mine nu există posibilitatea să fac avort. Poți să-ți faci bagajele și să pleci.

Tot ce simțeam în momentul de față era milă pentru ea și fiul ei, că au ajuns să aibă atâta răutate și dispreț față de o viață pe care Dumnezeu o trimitea pe Pământ. Pentru mine e important ca Dimi să nu trăiască sentimente de ură, să fie un copil echilibrat, are cunoaște doar sentimente de iubire și acceptare”, a povestit cu lacrimi în ochi Simona Hapciuc de la Survivor România.

FOTO: Facebook

 

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: