Esti aici
Acasa => Monden => Simona Gherghe, peripeții imediat după ce a născut băiețelul: „Am stat cu inima-n gât”. E vorba de micuțul Vlad

Simona Gherghe, peripeții imediat după ce a născut băiețelul: „Am stat cu inima-n gât”. E vorba de micuțul Vlad

Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu aproximativ o săptămână. Primul drum pe care l-a făcut micuțul ei Vlad a fost de la maternitate acasă, cu mașina. Micuțul a avut parte de o plimbare plăcută. 

Simona Gherghe are doi copii frumoși, pe Ana Georgia și pe Vlad. Mezinul familiei s-a născut pe 9 mai și este de câteva zile acasă, cu familia. Vedeta a dezvăluit cum a decurs prima plimbare a micuțului de la maternitate până acasă. Au avut câteva emoții.

„Primul drum al lui Vlad cu mașină a fost de la maternitate, acasă! 🤦‍♀️ Și nu va spun câte emoții… Pentru că, atunci când alegi scoică/scaunul auto, nu ai cum să mergi cu nou-născutul să-l probeze. Te uiți după referințele de pe net, te interesezi pe la prieteni, ai grijă să fie și cochet și speri să ai noroc!

Am stat cu inima-n gât până am ajuns acasă, având în minte plânsetele Anei, la prima ei călătorie. Ei, în cazul lui Vlad, lucrurile s-au așezat perfect. Am ales, pentru el, scaunul auto rotativ, cu inserție de nou-născut.

S-a potrivit perfect, chiar dacă Vlad e micuț, are 2.300kg, nu i-a alunecat capul in nicio parte, nu l-au deranjat centurile, are o poziție foarte bună de somn, de altfel a și dormit tot drumul.”, a scris pe Facebook Simona.

Simona Gherghe, mesaj emoționant după prima noapte petrecută acasă, cu doi copii

Simona Gherghe a ajuns ieri acasă, după ce pe data de 9 mai a născut un băiețel la un spital din București. Iată că lucrurile decurg foarte bine, Vlad Ioan a ajuns în sânul familiei și a făcut cunoștință cu surioara. Ana Georgia îl aștepta nerăbdătoare acasă. Cuminte, blândă, l-a luat de mânuță pe micuț.

Iată că Simona Gherghe a împăritășit momentul special cu fanii săi din mediul online. E o mămică fericită, a scris și un mesaj frumos. Se pare că noaptea petrecută cu toată familia nu a fost tocmai ușoară, dar prezentatoarea are zâmbetul pe buze, mai ales când își vede copiii.

Foto: Facebook

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: