Esti aici
Acasa => Monden => Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: „De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat”

Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: „De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat”

Simona Braboveanu de la Puterea Dragostei a făcut dezvăluiri-bombă despre relația ei cu Jador și Culiță Sterp. Simona susține că a fost îndrăgostită de amândoi, iar cu Jador s-a și sărutat de câteva ori. Cât despre Culiță Sterp, Simona Braboveanu spune că a renunțat pentru că îl știa „gagicar”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Simona Braboveanu a clarificat pentru fanii Puterea Dragostei curiozitățile legate de relațile ei cu Jador și Culiță Sterp. A fost îndrăgostită de amândoi, la un moment dat, însă n-a fost să meargă cu niciunul dintre ei. Totuși, au rămas prieteni și îi admiră de la TV, în aventura lor de la Survivor.

Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: "De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat"Simona Braboveanu, despre bărbații de la Puterea Dragostei: "De Culiță am fost îndrăgostită, cu Jador m-am pupat"

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că îl susține atât
pe el, cât și pe Culiță Sterp, să ajungă cât mai departe în competiție.

„Jadoricu meu. Îmi e foarte, foarte dor de el. De două ori
sau de trei ori (n.r.- s-a pupat cu Jador) S-a întâmplat, pur și simplu,
să ne pupăm, dar nu am avut relație. Mă uit la Survivor, îl și votez.

Mi se pare cel mai bun. El și Culiță. Practic eu l-am plăcut pe Culiță, dar pe parcurs mi s-a dus dragostea, iar Jador este prietenul meu”, a declarat Simona Braboveanu pentru WOWBIZ.

Pe de altă parte, fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere atunci când l-a întâlnit pe Culiță Sterp. Simona a declarat că încă țin legătura ca prieteni și se susțin reciproc, chiar dacă nu a fost să fie nimic mai mult între ei.

„Pot să spun că am fost îndrăgostită de el (n.r- de Culiță). A fost dragoste la prima vedere. A intrat în casă și când a zâmbit… Mamă, m-am topit. Mi-am dat seama că o să ajung să țin la el, pentru că mă cunosc, dar nu a fost să fie.

El a plecat, a ales să muncească, dar l-am înțeles și nu am continuat, pentru că știam că e gagicar. Am păstrat legătura, am filmat și un clip, dar atât. Îmi place caracterul lui, este foarte dulce. Fizic nu este genul meu, dar m-a atras. Fosta mea soacră, la mulți ani. Eu așa îi spuneam, mama soacră (n.r- Mamei Geta)”, a adăugat Simona Braboveanu.

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor:”Îmi este dor…”

Citește și: Roxana Ghiță de la Survivor, declarație neașteptată:”Jador m-a curtat două luni!”

Citește și: Akebono de la Puterea Dragostei, trimis de justiție la o școală de preoți.Ce infracțiune a comis

Simona Braboveanu, în conflict cu Cristian Marinescu

Simona Braboveanu a revenit în casa Puterea Dragostei alături de fratele ei, Alex, iar cei doi au încins spiritele printre concurenții sezonului trei. Simona Braboveanu a intrat într-un conflict cu Marinescu, pe care l-a acuzat că miroase a „vrăjeală”.

„Nu-l suport pe Marinescu, pentru că are un comportament foarte urât cu femeile. I-am spus că nu este genul meu și s-a supărat pe mine ca un cățeluș. A încercat să vorbească, dar eu nu am vrut să vorbesc cu el. Nu este genul meu. L-a deranjat foarte mult asta.

În poză parcă e mai frumos, dar în realitate nu este așa frumos. Toată lumea, Marinescule, râde de tine. Ce i-am făcut! Am vrut să îl bat. M-am abținut să îi trag o palmă, dar în schimb l-am împins. El venea în figuri la mine și vorbea așa de sus. L-am împins. Mi-a zis că am venit cu foarte multă vrăjeală, că am venit cu lecția învățată, dar ce lecție nu pot să îmi dau seama”, a povestit Simona Braboveanu în studioul Wowbiz.

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: