Esti aici
Acasa => Monden => Şerban Copoţ, dezvăluiri emoţionante despre familia lui: „În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu!”

Şerban Copoţ, dezvăluiri emoţionante despre familia lui: „În Oceanul Indian erau să moară tata şi fratele meu!”

Șerban Copoț, concurent la Asia Express, a dezvăluit amănunte dureroase din familia lui. Era la un pas să își piardă și fratele, dar și tatăl în Oceanul Indian. Cei doi au reușit să scape, s-au întors sănătoși acasă!  

Dan Capatos a continuat asearã la Xtra Night Show seria imaginilor nedifuzate din Asia Express. Campionul nopţilor albe a început emisiunea cu o serie de momente în exclusivitate din aventură incredibilã trãitã de vedete pe continentul asiatic.

De la gesturile disperate la care a recurs Ruby din dorinţa de a prinde cât mai repede o maşînã, la lupta asiduã pe care au dus-o Jojo şi Ipate pentru a câştiga probele de foc sau la dezvãluirile emoţionante pe care le-a fãcut Şerban Copoţ, toate au fãcut deliciul telespectatorilor. Pe rând, în platoul emisiunii i s-au alãturat nouă echipã formatã în Asia Express – George Vintilã şi Şerban Copoţ, Andrei Ştefãnescu şi Mirela de la Insula Iubirii.

 „Mă uităm pe hartã când eram copil şi vedeam traseele pe care le fãcea tată cu vaporul, iar acum vãd şi eu aceste locuri. În Oceanul Indian erau sã moarã tată şi fratele meu. Era sã îi pierd pe amândoi, erau pe acelaşi vapor. A venit o furtunã puternicã, ce a durat trei zile. Din 30 şi ceva de nave, vreo 20 s-au scufundat. Povesteau amândoi cã dupã ce s-a terminat erau sute de morţi în apã. Atunci tată a jurat cã nu mai navigheazã!”, a mărturisit Şerban Copoţ.

Foto: PR

Powered by WPeMatico

Articole similare

Sus
%d blogeri au apreciat: